secret santa 2015 DSC_0005secret santa 2015 DSC_0009 secret santa 2015 DSC_0024 secret santa 2015 DSC_0011 secret santa 2015 DSC_0016 secret santa 2015 DSC_0030Η αγαπημένη blogger Ζίνα, κάτοχος του υπέροχου και πολυμήχανου blog Efzin Creations, επιμελήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία μυστική ανταλλαγή δώρων μεταξύ bloggers. Κάθε φορά που συμμετέχω σε μία τόσο αξιόλογη ενέργεια, νοιώθω τόσο καλά !! Η αναμονή, η ετοιμασία του δικού σου δώρου, η αγωνία αν αρέσει το δωράκι που έστειλες είναι τόσο όμορφα! Φέτος η μυστική μου Αγιοβασιλίτσα είναι ένα κορίτισι με άπλετο ταλέντο στις κατασκευές: η Ελευθερία από το makelife.gr. Το πακετάκι της ήταν τόσο πλούσιο και τόσο όμορφο που φωτογράφιζα επί μία ώρα τα καλούδια που περιείχε το πακέτο μου!! Και εντυπωσιάστηκα που εκτός από εμένα, δεν ξέχασε και την μικρούλα μου και είχε και εκείνη δωράκι (προς μεγάλο της ενθουσιασμό!).

Το δώρο μου λοιπόν περιελάμβανε δύο χειροποίητες καρτούλες (έπαθα πλάκα μαζί τους, δεν είναι απλά τέλειες;), ένα καδράκι που πλέον κοσμεί τον τοίχο στο δωμάτιο της Πηνελόπης, τα χειροποίητα μαγνητάκια της που την τεχνική μας την έχει ήδη παρουσιάσει σε αυτό εδώ το ποστ και υλικά ζωγραφικής για την Πηνελόπη! Όλα τόσο όμορφα τυλιγμένα και περιποιημένα!

Πραγματικά σε ευχαριστούμε οικογενειακώς πολύ Ελευθερία μου για την τόσο όμορφη κίνηση και να σου πω ότι είσαι ταλεντάρα τέλος! Ανυπομονώ για το Secret Bunny έτσι Ζίνα;

SS2015 (2)

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 σχόλια στο “#SecretSanta2015

  1. υπεροχα!!!! οι καρτες απιστευτες και λατρεψα και τα χειροποιητα! ο χρωματικος συνδυασμος απλα καταπληκτικος!

    σας ευχαριστω κουκλες για τη συμμετοχη!!! και στο κουνελι με το καλο 🙂

  2. Χαίρομαι που σας άρεσαν τα δωράκια! Δεν θα μπορούσα να μην έχω κάτι και για την Πηνελόπη, αυτό το γλυκό κοριτσάκι σου.
    Να τα χαρείτε λοιπόν και να ευχαριστήσω κι εγώ τη Ζήνα για αυτή την όμορφη ανταλλαγή που διοργάνωσε ακόμη μία φορά! Φιλάκια!

  3. Καλημέρα Κορίτσι !!!,

    Όταν τα ταλέντα συναντιούνται..τότε τα αποτελέσματα (ακόμα και οι ανταλλαγές) είναι απλά καταπληκτικά.
    Καλή συνέχεια και καλές δημιουργίες σε όλες σας και πάντα με ΥΓΕΙΑ.

    να είστε καλά

    φιλικά Π.