diy woodland ornaments DSC_0008

diy woodland ornaments DSC_0007 diy woodland ornaments DSC_0010 diy woodland ornaments DSC_0005 diy woodland ornaments DSC_0015Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μέσα σε όλα που είχαμε να κάνουμε στολίσαμε κιόλας (το δέντρο μην φανταστείτε τα υπόλοιπα δεν τα πρόλαβα). Χρησιμοποίησα τα στολίδια που σας έδειξα στο προηγούμενο ποστ (δείτε το εδώ) και αυτά που βλέπετε άνωθεν συμπλήρωσαν το φετινό μας στολισμό. Πρόκεται εννοείται για πανεύκολα στολιδάκια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας απλά και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες δεξιοτεχνίες!

Τα ζωάκια του δάσους έγιναν λοιπόν με πηλό σε χρώμα τερακότα που στεγνώνει στον αέρα (τον προμηθεύτηκα από εδώ) και τα κουπάτ που χρησιμοποίησα είναι αυτά εδώ και εδώ. Η διαδικασία πολύ απλή και διασκεδαστική  ειδικά αν έχετε και μικρά χεράκια για βοηθούς: επάνω σε μία λαδόκολλα (για να μην κάνουμε χάλια τον πάγκο μας), ανοίγουμε με ένα πλάστη τον πηλό σε κομμάτια (θα σας παιδέψει όλος μαζί) και κόβουμε με τα κουπάτ. Με ένα καλαμάκι κάνουμε τρυπούλες για την κορδέλα και τα αφήνουμε απλωτά σε μία λαδόκολλα να στεγνώσουν. Την επόμενη μέρα δένουμε με κορδέλα της αρεσκείας μας  ( χρησιμοποίησα λευκό νήμα για κορδέλα)  και έτοιμα!! Έτσι συμπληρώνουμε τα στολίδια του δέντρου μας και ανανεωνόμαστε εύκολα και οικονομικά !

Πώς σας φαίνονται;

diy woodland ornaments letters DSC_0015

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

28 σχόλια στο “Woodland Diy Στολίδια

  1. Λατρεύω Λατρεύω Λατρεύω! Μπράβο Αθηνούλα είναι υπέροχα και ταιριάζουν στο πανέμορφο δέντρο σας!!! Φιλιά πολλά και να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ!

  2. Μου φάνηκαν υπέροχα, πανέμορφα Αθηνά μου! Μπράβο! Έφτιαξα κι εγώ με πηλό κάποια στολίδια, που θα τα χρησιμοποιήσω για γούρια φέτος κι όχι για το δέντρο! Καλές γιορτές να έχουμε!

  3. Και του χρόνου Αθηνά!! :)) Αυτό το χρώμα του πηλού δεν το είχα σε εκτίμηση, αν και έχω ένα τέτοιο πακέτο, αλλά έτσι όπως το βλέπω στολισμένο μου αρέσει!!