upcycled woodland ornaments DSC_0048

upcycled woodland ornaments DSC_0044upcycled woodland ornaments DSC_0053Τα προηγούμενα Χριστούγεννα η διακόσμησή μας είχε χρωματικό κυρίως χαρακτήρα σε αποχρώσεις του χρυσού, λευκού και μαύρου. Δείτε τις αναρτήσεις για την διακόσμηση εδώ και τις αντίστοιχες για τις κατασκευές εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Φέτος είπα να κινηθώ σε άλλους τόνους και θέμα έτσι για αλλαγή. Το φετινό μας θέμα λοιπόν είναι Woodland. Και τί σημαίνει αυτό θα μου πείτε: αναφορές στο ξύλο, στη φύση και τα ζώα του δάσους θα σας πω, τουλάχιστον από αυτά που έχω καταλάβει εγώ. Πολύ όμορφα δείγματα τέτοιου είδους deco μπορείτε να δείτε στον υπέροχο στολισμό που μοιράστηκε πέρισυ μαζί μας η Δήμητρα από το Decor Asylum καθώς και το φανταστικό diy για όμορφα δεντράκια που μας έδειξε η Λαμπρινή από το Lamprouka.

Αυτά είδα και εγώ και είπα να ανανεώσουμε λιγάκι τον χριστουγεννιάτικο στολισμό μας χωρίς να ξηλωθώ κιόλας καθώς όλοι ξέρουμε τί έξοδα μας περιμένουν αυτές τις μέρες (δώρα, υποχρεώσεις, λογαριασμοί και δεν συμμαζεύεται). Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να αξιοποιήσω τις υπάρχουσες χριστουγεννιάτικες μπάλες που δεν ταιριάζαν και πολύ με το φετινό θέμα μας. Επίσης προμηθεύτηκα πλαστικές μπάλες που γεμίζουν με ό,τι θέλουμε (τις βρήκα εδώ και είναι πολύ οικονομικές έχω να πω). Έριξα μια ματιά γύρω μου και είπα να αξιοποιήσω ότι ταιριάζει με το θέμα μου και απλά κάθεται και μαραζώνει. Στις μεν πλαστικές διάφανες έβαλα μέσα κάτι κάστανα που είχαν πλέον μπαγιατέψει αλλά και που μας θυμίζουν το υπέροχο χωριό μας, τις δε μπάλες τις έντυσα με ό,τι υπήρχε σε τσουβάλι στο σπίτι (πουγκιά και κομμάτια). Έβαλα και λίγο λευκό νήμα για να τα δέσω και τα τα : έτοιμα!! Πώς σας φαίνονται; Τώρα περιμένω με αγωνία να πάρουν τη θέση τους πάνω στο χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας!

upcycled woodland ornaments DSC_0037 upcycled woodland ornaments DSC_0036

upcycled woodland ornaments DSC_0040

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

44 σχόλια στο “Woodland χριστουγεννιάτικες μπάλες

  1. Πανέμορφο το αποτέλεσμα Αθηνά μου! και αυτές οι πλαστικές μπάλες (τις έχουμε πάρει απο το ίδιο shop) πόσο βολικές! μπορείς να τις κάνεις ότι θες!

    • Ευχαριστώ πολύ Μάχη μου, ναι είναι όντως πολύ βολική λύση γιατί μπορείς κάθε φορά να τις προσαρμόζεις στο εκάστοτε θέμα διακόσμησης!! Καλή εβδομάδα!

  2. Είναι πανέμορφα όλα!!! Μου αρέσει πάρα πολύ το γούστο σου σε χρωματισμούς και σχέδια! Συνεπώς μαγειρευεις θαυμάσια αλλά είσαι ένας εξαιρετικός crafter. Φιλάκια πολλά!

  3. Πολυ ωραίες και “γήινες” ιδέες, και αναρωτιόμουν που μπορω να βρω τέτοιες μπάλες τώρα τελευταία…. Αυτό το μαγαζί είναι πολύ κοντα στη δουλειά μου, θα παω να το τσεκάρω, δεν το είχα ψάξει ποτέ τι έχιε….

  4. Μου αρέσει πολύ η όλη ιδέα του woodland, κάτι παρόμοιο προσπάθησα να κάνω και εγώ, βάζοντας λινάτσα γιρλάντα στο δέντρο μου αλλά σε συνδυασμό με πολύ κόκκινο!
    Καλά στολίματα!

  5. Τα χάζεψα στην μικρογραφία του IG και τώρα τα βλέπω σε όλη τους την ομορφιά. Λιτή, όμορφη και οικονομική η ιδέα σου Αθηνά μου και πολύ μού άρεσε αυτή με τα κάστανα!!! Εύγε!
    Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ και για την αναφορά. Φιλιά :*

  6. Ωραία θεματική επιλογή με τα ξύλινα στοιχεία. Τα κάστανα επίσης δίνουν ωραία πινελιά.
    Καλώς να στολίσετε το δεντράκι σας Αθηνά! Περιμένουμε φωτογραφία.

    • Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Έχω ενθουσιαστεί με το φετινό μας δεντράκι! Ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα ποστ! Καλή εβδομάδα εύχομαι!

  7. Υπέροχα τα στολίδια σου Αθηνα μου περιμένω και το δέντρο σας! Μου αρέσει πάρα πολύ ο στολισμος με υλικά της φύσης. Καλό Σαββατοκύριακο φιλάκια πολλά!!

  8. Λατρεύω το ξύλο στη διακόσμηση!! Πολύ ωραία η αλλαγή που έκανες στις παλιές μπάλες και χωρίς να τις καταστρέψεις!! Οι πλαστικές είναι ότι πρέπει γιατι τις γεμίζεις κάθε χρόνο και διαφορετικά! 😉

  9. Αυτά τα ρουστίκ είναι τα αγαπημένα μου.Περιμένω να δω το δεντράκι σας και ανυπομονώ να δω τα κλαδιά στο βάζο πώς θα τα στολίσεις.Εύχομαι και του χρόνου με υγεία να φτιάξετε πάλι τις κατασκευές σας.Φιλιά πολλά!

    • Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνα και εμένα μου άρεσαν οι μπάλες βάζω-μέσα-ότι-μου-κατέβει! Έχω βάλει το link από το eshop του καταστήματος ώστε να μπορεί όποιος θέλει να την παραγγείλει και εκτός Αττικής! Πολλά φιλιά!