Και να που η φιλεναδίτσα της Πηνελόπης, Εμμέλεια,  απέκτησε αδελφούλα. Το μόνο εύκολο ήταν το τί θα της κάναμε δώρο για τα πρώτα της γενέθλια: κάδρο με το μονόγραμμά της.

Στην αναζήτησή μου είδα διάφορα καδράκια με χαρτάκια από punch ( μικροί διακορευτές με σχέδια). Εδώ είμαστε σκέφτηκα. Είχα ένα σετ με punch που ήθελα να δοκιμάσω σε κατασκευή. Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω ένα γράμμα από πεταλούδες. Οι χρωματισμοί έπρεπε να ταιριάζουν με το προηγούμενο γράμμα οπότε με τη φωτογραφία ανα χείρας, άρχισα να κόβω μικρές πεταλούδες σε διάφορα πολύχρωμα χαρτόνια. 

Η κορνίζα ήταν πάλι αυτή από το ΙΚΕΑ ώστε να ταιριάζει με το “αδερφάκι’ του. Το γράμμα εκτυπώθηκε σε Α4 ώστε να έχουμε έναν οδηγό για το πού θα κολληθούν οι πεταλούδες. Με τη βοήθεια λαδόκολλας, το γράμμα οδηγός χαράκτηκε στην σελίδα Α3 ώστε να μην έχει σημάδια από μολύβι το χαρτί που κολλήσαμε τις πεταλούδες,. Με ένα πινελάκι και ακρυλική κόλλα αρχίσαμε να συναρμολογούμε το γράμμα με μικρές χάρτινες πεταλουδίτσες. 

 

Και ιδού το αποτέλεσμα. 

  
Η ανάρτηση αυτή συμμετέχει:

Mama’s ‘n’ Papa’s

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

52 σχόλια στο “Γράμμα από πεταλούδες – Butterfly Letter

    • Ευτυχώς είχα τη βοήθεια του Γιάννη αλλιώς σιγά μην ήταν τόσο άψογα ευθυγραμμισμένο! Βασικά όρεξη θέλει! Καλή Χρονιά εύχομαι με υγεία! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    • Καλά υπομονή…δεν είμαι και τέρας υπομονής.. με βοήθησε και ο Γιάννης στο συγκεκριμένο (τελειομανία) οπότε συνέβαλε και στο αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ φιλιά!

  1. Πολύ όμορφη ιδέα το πεταλουδένιο μονόγραμμα, Αθηνά! Υπέροχα ταιριασμένα τα χρώματα που διάλεξες! Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

  2. Αθηνά μου, είναι υπέροχο!!!!!!!
    Θα το κάνω σίγουρα για την μικρή μου! Σήμερα έκανα την πρώτη μου ας την πούμε κατασκευή και η δικιά σου φαίνεται αρκετά απλή για μια αρχάρια σαν κι εμένα!!!
    Να περιμένεις ανάρτηση βεβαίως βεβαίως! 🙂

    • Καλησπέρα Μάρθα μου, την είδα την κατασκευή σου, μου άρεσε πολύ! Είναι εύκολο, να το δοκιμάσεις, περιμένω με αγωνία την ανάρτησή σου! Φιλιά

    • Χαίρομαι που σου αρέσει! Αν ο διακορευτής μπορεί να κόψει ύφασμα φυσικά ( δεν το εχω δοκιμάσει)…αλλιώς θα είναι μπλουζάκι μίας χρήσης..Καλημέρα!!

    • Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου! Θέλει βασικά την βοήθεια του τελειομανή συζύγου την οποία και είχα…χωρίς αυτόν τόση καλή ευθυγράμμιση δεν θα υπήρχε! Την καλησπέρα μου!