Το καλοκαίρι είναι επίσημα προ των πυλών. Το μαρτυρούν τα κοντομάνικα μπλουζάκια και τα ξεκάλτσωτα ποδαράκια! Και ξέρετε τι σημαίνει το καλοκαιράκι: θάλασσα, ήλιος, παγωτό (βασικά απαραίτητα χαρακτηριστικά). Ο ήλιος μπορεί να γίνει μεγάλο βάσανο για τις μαμάδες. Ευτυχώς που υπάρχουν λύσεις όπως τα αντηλιακά μαγιό Sunway για τα οποία θα σας τα πω αναλυτικά παρακάτω. Για παγωτό υπάρχει η πανεύκολη πραγματικά συνταγή με την οποία μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς πολλές ενοχές νόστιμο και σπιτικό παγωτάκι. H συνταγή που ακολουθεί την είχα πρωτοδεί στο Jamie Oliver στα 30λεπτα γεύματα και είχα ενθουσιαστεί! Έκτοτε είναι η αυτή που με ξελασπώνει κάθε φορά που θέλω να φτιάξω ένα γρήγορο και εντυπωσιακό επιδόρπιο. 

Τα αντηλιακά μαγιό της Sunway είναι αυτά που μας έχουν βοηθήσει δύο καλοκαίρια τώρα να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και τη θάλασσα χωρίς να φοβόμαστε τις αρνητικές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Το συνδυάσαμε μάλιστα και με το αντηλιακό καπέλο για το οποίο επίσης έχω να πω τα καλύτερα. Πραγματικά τα μαγιό αυτά προσφέρουν τη μέγιστη αντηλιακή προστασία χωρίς να χρειάζεται να παστώνουμε παντού το παιδί μας με αντηλιακή κρέμα καθε μία ωρα. Στεγνώνουν γρήγορα, ειναι άνετα για το παιδί και πλένονται όπως κάθε μαγιό. Ό,τι πρέπει λοιπόν για ανέμελες μέρες στην παραλία και στη θάλασσα. Δείτε φωτό από τη δική μας εμπειρία με τα μαγιό Sunway:

 

Είμαι πολύ χαρούμενη που η εταιρία μάς προσφέρει ένα ολόσωμο μαγιό ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του παιδιού σας και την οποία ευχαριστούμε πολύ. Για τη συμμετοχή σας παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας στο πρόγραμμα που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. 


Για να ισχύει η συμμετοχή σας χρειάζεται να κάνετε like στις σελίδες του facebook της εταιρίας και του μπλογκ και να κάνετε like & δημόσια κοινοποίηση (public share) του ποστ του διαγωνισμού μέσω του προγράμματος στο τέλος της ανάρτησης. Ο διαγωνισμός ισχύει έως και 31/05/2015.  


Επίσης μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με 10% έκπτωση εισάγοντας στην παραγγελία σας τον κωδικό “Για το διαγωνισμό craft cook love”. 

Πάμε λοιπόν να δούμε την συνταγούλα μας να δροσιστούμε και μετά να λάβετε μέρος και στο υπέροχο giveaway:

 
Το ευκολότερο παγωτό με σμέουρα
Σερβίρει 2
Εκτύπωση
Συστατικά
  1. 200γρ στραγγιστό γιαούρτι
  2. 300γρ κατεψυγμένα ράσμπερυ
  3. 1 1/2 κ.σ. μέλι
Οδηγίες
  1. Σε ένα μπρίκι ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά το μέλι μέχρι να λιώσει.
  2. Στο μούλτι ή σε μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, τα κατεψυγμένα ράσμπερυ σε μικρά κομμάτια και το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Σημειώσεις
  1. Αν θέλετε πιο σφιχτό το παγωτάκι θα χρειαστεί να το βάλετε για μία ωρίτσα στην κατάψυξη. Είναι για άμεση κατανάλωση γιατί αν μείνει στην κατάψυξη παγώνει υπερβολικά και δεν πολυτρώγεται
  2. Η συνταγή είναι αναπροσαρμογή από εδώ
Craft Cook Love https://www.craftcooklove.gr/
 
 

a Rafflecopter giveaway

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

62 σχόλια στο “Παγωτό Ράσμπερυ & Καλοκαιρινό Giveaway

    • Είναι για τις ξαφνικές λιγούρες!! Τα μαγιουδάκια αυτά είναι πραγματικά απίθανα!! Μας έχουν βολέψει πολύ και πραγματικά προστατεύουν!

  1. Το παγωτάκι σου εναι υπέροχο Αθηνά! Αλλά και πάλι ότι κάνεις είναι λαχταριστό! Μπράβο για το μαγιό αυτό. Επιτέλους κάτι να προστατευθούν τα αγγελούδια! Μπράβο και πάλι!!

  2. Μμμ, το έχω δει κι εγώ το παγωτό αυτό, και μάλιστα έχω κάνει πέρυσι το καλοκαίρι το αντίστοιχο με φράουλες! Το γιαούρτι κάνει θαύματα!
    Και τα μαγιώ όμως, πολύ χρήσιμα!

    • Μπράβο Ειρήνη μου!! Χρησιμοποιείς τις ίδιες αναλογίες για όλα τα φρούτα;; γιατί μόνο με φρούτα του δάσους το έχω δοκιμάσει… Χαίρομαι που σου άρεσε ο διαγωνισμός! Καλή επιτυχία!

  3. Αααα όντως πανεύκολο το γιαουρτοπαγωτάκι που μας παρουσιάζεις Αθηνούλα και σίγουρα βολεύει για λιγούρες και κεράσματα της τελευταίας στιγμής! Πολύ ωραία και τα μαγιώ, θα τα έχω υπόψη για κανένα δωράκι σε μικρούλια τώρα το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση και τον διαγωνισμό. Φιλία :*

  4. Παγωτάκι και μαγιουδάκι:;Ευτυχώς που το μαγιώ δεν είναι για τις μανούλες…γιατί με αυτές τις συνταγές σου τελευταία μόνο για μαγιώ δεν θα είμαστε!!Μας βλέπω με κελεμπία να κολυμπάμε!!!Χαχα!

    • Έλενά μου αυτό είναι χωρίς πολλές πολλές ενοχές γιατί έχει μόνο μέλι ! Χα χα αυτό με τις κελεμπίες ούτως ή άλλως έτσι όπως το πάμε !

  5. εκτος απο ρασμπερυ μπορουμε να βαλουμε τιποτα άλλο? γιατι η συνταγη είναι όντως ευκολη και θα την τιμησω δεοντως!

    ευχαριστουμε κ για το διαγωνισμο!

  6. Το είδα και το λάτρεψα… μένει τώρα να το φτιάξω… με την κόρη μου… υλικά χρειάζομαι μόνο… και θα είναι το πρώτο παγωτό που φτιάχνω στη ζωή μου… Ευχήσου με καλή επιτυχία και να έχω το απολαυστικό δικό σου αποτέλεσμα.. Φιλιά..

  7. Το είδα και το λάτρεψα… μένει τώρα να το φτιάξω… με την κόρη μου… υλικά χρειάζομαι μόνο… και θα είναι το πρώτο παγωτό που φτιάχνω στη ζωή μου… Ευχήσου με καλή επιτυχία και να έχω το απολαυστικό δικό σου αποτέλεσμα.. Φιλιά..

  8. Τι απίθανο χρώμα? Τόσο καλοκαιρινό.
    Χμ, για να δώ.. Raspeberries κατεψυγμένα: checked, γιαούρτι στο ψυγείο: checked.. Θα το φτιάξω οπωσδήποτε!!
    Κάνω το ίδιο με φράουλες και μπανάνα και αν αντικαταστήσεις το μισό γιαούρτι με γάλα.. έχει ένα ωραιότατο smoothie/milkshake!
    🙂

  9. Καλημέρα Αθηνά,
    Μα τι όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές που ανέβασες. Σαν να το είχα το παγωτό, λαχταριστό και δροσερό μπροστά μου! Τα δικά μου παιδιά είναι μεγάλα για αυτά τα μαγιουδάκια αλλά τα βλέπω χρόνια στις παραλίες και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Και η προστασία από τον ήλιο δεν είναι ποτέ αρκετή – οπότε μαμάδες, σπεύσατε.

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

  10. ωραια τα μαγιουδάκια! δεν τα ειχα ξαναδει! και το παγωτάκι φυσικα φαίνεται πεντανόστιμο αλλα δεν έχω φτιάξει ποτε και δεν το νομίζω να το πετύχω!

  11. καλα δεν το συζητω τον jamie τον αγαπω!
    τοσο "εξυπνο" παγωτακι δεν χω ξανα δει!!!
    αθηνουλα μπραβο,ωραιως και ο διαγωνισμος,τα μαγιο με προστασια ειναιοτι καλυτερο υπαρχει!!!
    πολλα φιλιααα

  12. Το παγωτάκι σίγουρα θα το φτιάξω παρέα με τους γιους μου και παρέα θα το φάμε!!!!Πολύ δροσιστικό φαίνεται!Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!

  13. Λατρεύω τα rasberries αλλά δυσκολεύομαι πολύ να βρω. Ελπίζω να τα καταφέρω και να φτιάξω το υπέροχο παγωτό. Όσο για τον διαγωνισμό, πολύ χρήσιμο το δωράκι!!