Τα hacks τα λατρεύουμε οικογενειακώς. Έχουμε κάνει IKEA hack, JUMBO hack και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Ο ανοιξιάτικος καιρός μας έχει φέρει την όρεξη για ανανέωση του σπιτικού μας. Το συγκεκριμένο αντικείμενο κοσμεί την αριστερή πλευρά της εισόδου. Τακτοποίησε επιτέλους όλα αυτά τα γυαλιά που βρίσκονταν δεξιά και αριστερά στην κουζίνα και το καθιστικό και με γλίτωσε από άπειρες πρωινές χρονοβόρες αναζητήσεις των κλειδιών μου την ώρα που ήθελα απλά να πάω στη δουλειά μου. Αν αναρωτιέστε (με το δίκιο σας) πού στο καλό βρήκαμε τόσα γυαλιά είναι γιατί ο αδερφός μου εργάζεται επιτυχώς στον χώρο αυτό οπότε έχουμε πολλά και εμείς και η μικρή κυρία του σπιτιού τα οποία και τα λατρεύουμε! Ο πίνακας είναι αυτός. Λόγω περιορισμένου χώρου στον τοίχο, έχει χακαριστεί και έχει μείνει ο μισός από τα χεράκια του μαστροΓιάννη. Τα στηρίγματα είναι μαγνητάκια είναι επίσης από το ΙΚΕΑ. Έτσι με δύο απλές κινήσεις μπορείτε να τακτοποιήσετε τα γυαλιά σας, να έχετε έναν χρηστικό πίνακα ανακοινώσεων και τα κλειδιά σας οργανωμένα. Και επίσης μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και σαν απλό μαυροπίνακα. Μα δεν είναι εξαιρετικός;

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

39 σχόλια στο “Οργάνωση Εισόδου – Ikea Luns Hack

  1. Εντάξει Αθηνά με έλιωσες. Και με τα τόοοσα γυαλιά αλλά και με τον όντως τόσο πρακτικό και χρήσιμο πίνακα!

  2. Πολύ καλή ιδέα Αθηνά!!! Κι εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω κάτι για την είσοδο και όλα αυτά τα μικροπράγματα που αφήνουμε καθώς μπαίνουμε σπίτι!

  3. Μπράβο ρε Αθηνά, δεν υπάρχει η ιδέα σου! Ειδικά τα γυαλιά που βρίσκονται σε περίοπτη θέση είναι ότι καλύτερο!!! Γιατί ως γνωστόν εμείς ειδικά οι γυναίκες, έχουμε από ένα ζευγάρι στη μία τσάντα ή άλλο στη άλλη, πάλι ένα ξεχασμένο σε συρτάρι… κλπ ενώ έτσι τα έχεις όλα μπροστά, μπαίνεις-βγαίνεις τα βάζεις στη θεσούλα τους, καθαρά και περιποιημένα!!!! Καλό Σκ να περάσετε! Σουτς :* :* !!!

  4. Ευτυχώς τα γυλια ηλίου που έχω είναι μετρημένα ,έτσι απαλασσομαι απο το να φτιαξω ενα ανάλογο και τόσο χρηστικό πινάκα Αθηνά μου αλλά για όσους πραγματικα θέλουν τα γυαλιά τους να τα βρίσκουν εύκολα είναι μια πολυμελή σκέψη.

    • Χαίρομαι πολύ Μαίρη μου που τα έχεις έτσι λακωνικά αλλά μετρημένα και αξεσουάρ είναι αντίθετες λέξεις για μένα χαχα!! Μπλούζα μπορεί να μην έχω αλλά αξεσουάρ χαμός! Καλημέερες πολλές!

  5. Καταρχήν να πω οτι σε ζηλεύω που έχεις τόοοοσα ζευγάρια! δεν βρίσκω εύκολα γυαλιά, νιώθω οτι δεν μου πάνε!
    Η δε κατασκευη πραγματικά πανέξυπνη και αξιοζήλευτη!

    • Α Μάχη μου θα χρειαστεί να περάσεις μία βόλτα από το κατάστημα γυαλιών ηλίου του αδερφού να βρεις! Για όλους υπάρχει κάτι είναι σίγουρο αυτό! Χαίρομαι που σου άρεσε το hack!! Πολλές καλημέρες!

  6. Από τα πιο εύκολα ΙΚΕΑ hacks που έχω δει! Την συλλογή με τα γυαλιά δεν την σχολιάζω ούτε εγώ γιατί ζηλεύωωωωωωωωωωωωω! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    • Είναι όντως πανεύκολο νομίζω!! Βρε κορίτσια ότι γυαλάκι θέλετε ευχαρίστως να σας δανείσω! Sharing is caring! Καλημέρες!

  7. τον πινακα αυτο πως και δεν τον εχω ξαμαδει??? ωραιοτατος εγινε! και εχεις δικιο, και σα μαυροπινακας θα ηταν σουπερ!

    • Είναι σχετικά καινούργιος νομίζω Ζίνα μου !! Ναι είναι τέλειος και ως μαυροπίνακας, ειδικά αν τον χρησιμοποιήσεις ολόκληρο και όχι κομμένο όπως εμείς!! Πολλά φιλιά και καλημέρες!!

  8. Χρυσοχέρα μου εσύ! Πολύ καλή ιδέα. Αλλά να σου πω πιο πολύ ζήλεψα το πόσα γυαλιά έχετε! Αγαπώ τα γυαλιά και θα αγόραζα πολλά κάθε φορά. Ας όψεται η άτιμε κενωνία, χεχε! Κάλη

    • Ο μαστροΓιάννης, ο μαστροΓιάννης!! Ναι και εμένα μου αρέσουν τόσο που δεν έχω φρένο, πάλι καλά που βάζει πλάτη ο αδερφούλης, εκεί θα έτρωγα τα λεφτά μου!

  9. αχ αυτα τα γυαλια που βρισκονται δεξια και αριστερα και παντου,και οταν τα ψαχνουμε δεν τα βρισκομε και οταν τα βλεπουμε μπροστα μας δεν τα χρειαζομαστε αχαχα!!
    δεν εχω ξανα δει κατι παρομοιο πταγματικα αθηνουλα πολυ πρακτικο και χρησιμο!!!!
    ετσι ειναι αμα πιανουν τα χερια σου που λενε κανεις θαυματα!!!
    φιλια πολλα!!

    • Τα ίδια παθαίνω και εγώ Κική μου με όλα τα πράγματα όχι μόνο τα γυαλιά!! Χαίρομαι που σου άρεσε!! Πολλές καλημέρες!

  10. Eντάξει.. νομίζω πως παίζεις με τον πόνο μου.. χρειάζομαι ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου επειγόντως (μετά από περίπου 6-7 χρόνια που κυκλοφορώ με τα ίδια) αντί αυτού τις άλλες αγόρασα από ένα ζευγάρι στα αστροπελέκια μου (πάντα για τις μαμάδες προηγούνται τα παιδιά) κι έχω κι εσένα να μου μοστράρεις ατέλειωτα ζευγάρια προκλητικά!!
    Ε, όχι…

    • Χα χα καμία σχέση!! Όπως βλέπεις το τετράχρονο του σπιτιού έχει ήδη δύο στον πίνακα, χώρια τα άλλα που έχει είτε χάσει είτε γεμίσει με αυτοκόλλητα!! Την καλημέρα μου!

  11. Μα όντως ειναι καταπληκτικός και δεν θυμάμαι να τον εχει πάρει το μάτι μου!!
    Αγαπω ikea hucks και στο pinterest κάθε φορά χαζεύω με την έμπνευση των δημιουργών!!! Και τώρα λοιπόν υποκλίνομαι στον πίνακά σας!!!
    Βάψαμε πολύ πρόσφατα το σπίτι ψάχνω εύκολες κ οικονομικές λύσεις για κάποια σημεία του σπιτιού. Ένα από αυτά είναι και η είσοδος!!! Τέλεια η ιδέα και σούπερ μοντέρνα η εφαρμογή!!! Πάντα ψάχνουμε γυαλιά κ κλειδιά!!! Χα χα χα
    Πολύ σ'ευχαριστούμε για το μοίρασμα!!
    Χάρηκα πολύ που σε γνωρισα Αθηνά.
    Μπορεί να μην σχολιάζω να ξέρεις συχνά, αλλά διαβαζω όσα μου αρέσουν κ βρίσκω ενδιαφέροντα:)

    • Καλώς ήρθες Δήμητρα!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!! Μας έχει βολέψει και εμάς πολύ και εγώ ζαχαρώνω διάφορες μετατροπές στο ΙΚΕΑ !! Όποτε έχεις όρεξη για κουβεντούλα, θα χαρώ πολύ να τα λέμε! Καλή εβδομάδα εύχομαι!