Το βιβλίο που βλέπετε έχει γραφτεί από μία από τις πιο αγαπημένες μου food bloggers, την Ερμιόνη. Η Ερμιόνη έχει το blog The one with all the tastes. Όσοι με παρακολουθείτε θα έχετε δει συχνά πυκνά αναφορές σε αυτό. Καταρχήν να δηλώσω για άλλη μια φορά δημόσια πόσο μεγάλη φαν είμαι. Είναι τόσο προσεγμένο, με υπέροχες φωτογραφίες και ένα βασικό: όλες μα όλες οι συνταγές της Ερμιόνης βγαίνουν και είναι εύκολες και γρήγορες. Ό,τι χρειάζεται κάποιος που δεν έχει και πολύ χρόνο για πειραματισμούς και σκέψεις επί της αναγραφόμενης συνταγής. Μόλις έμαθα για την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, δεν χρειάστηκε και πολύ: το απέκτησα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Έχω δοκιμάσει πολλές από τις συνταγές του. Για τους σκοπούς της ανάρτησης αυτής δοκίμασα και την πιο εύκολη ζύμη για πίτσα ( bye bye έτοιμη ζύμη, σε ευχαριστώ Ερμιόνη), καθώς και τα διάσημα μπισκότα με τα τρία υλικά. Δείτε και εσείς: 

 

 

 
 
 
 
 

Να σας πω επίσης ότι το βιβλίο αυτό είναι προσφορά της ίδιας της συγγραφέως, την οποία ευχαριστώ πολύ τόσο για την υποστήριξη όσο και για την προσφορά της. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου, ακολουθήστε τα βήματα του προγράμματος για να δηλώσετε συμμετοχή: όσα περισσότερα βήματα ακολουθήσετε, τόσο περισσότερες συμμετοχές μπορείτε να έχετε!  Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την 1η Απριλίου. Καλή Επιτυχία σε όλους! 

 
a Rafflecopter giveaway

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

121 σχόλια στο “Giveaway – Στην Κουζίνα των Γεύσεων- Closed

  1. Ωω! Τι λαχταριστές και ζωντανές φωτο και τι υπέροχο δώρο από την γλυκιά Ερμιόνη! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω; Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε πίτσα και σε cookies που τα λατρεύω και τα δύο! 🙂
    Fb: Maria Ifadopoulou

  2. Αμάν πρωί πρωί….δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αρχίσω την δίαιτα ενόψει καλοκαιριού!!!!! Πολύ ωραίο δώρο…μακάρι να είμαι αυτήν την φορά τυχερή μιας και έχω και τα γενέθλιά μου εκείνη την μέρα!

  3. Καλημέρα!!!
    Υπέροχες φωτογραφίες ,η πίτσα και τα cookies φαίνονται πολύ λαχταριστά κ πεντανόστιμα!!!
    Ευχαριστούμε θερμά Αθηνά και Ερμιόνη για το υπέροχο και προπαντός πολύ χρήσιμο δώρο!!!
    Σάκοβα Κική

  4. Πωπω η πίτσα φαίνεται άκρως λαχταριστή. Καλές οι συνταγές αλλά αν δεν το έχει και η μαγείρισσα 😉
    Ευχαριστούμε πολύ Αθηνά μου. Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου :**

  5. αυτό το βιβλίο έχει γίνει κάτι σαν το λυσάρι που είχαμε στο λύκειο να ανατρέχουμε όταν κολλούσαμε κάπου..είναι καταπληκτικό το δώρο σου Αθηνά μου!!~και πάρα πολύ χρήσιμο!!~

  6. Ωραίο δώρο, ελπίζω να το κερδίσω…ευχαριστούμε πολύ! Καλά οι φωτογραφίες είναι λες και μου μιλούν…φάε με, φάε με! αχαχαχα φιλιά Αθηνά μου

  7. λατρεμενες οι συνταγες τις…ειδικα τα σοκολατακια fudge απο την οποια τα εμαθα και τα χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα με δικες μου παραλλαγες. τελειο δωρακι Αθηνουλα!

  8. Το Ερμιονάκι εκτός που μαγειρεύει πολύ νόστιμα, είναι και ένα πολύ γλυκό κορίτσι.
    Εμένα θα το ομολογήσω, είναι η μεγάλη μου συμπάθεια!!
    Φιλιά!

  9. Την συνταγή της πίτσας μου δεν την αλλάζω ο κόσμος να έρθει ανάποδα (ναι ναι ειμαι τοσο απολυτη) αλλά σε όλα τα άλλα λεω ναι! Η συλλογή με τα βιβλία μαγειρικής είναι σχεδόν ανύπαρκτη (οχι λογω απολυτοσύνης) οπότε μάλλον το χρειάζομαι το υπεροχο βιβλίο της Ερμιόνης!

  10. Τί υπέροχο δώρο Αθηνά μου!!!
    Θαυμάζω τήν Ερμίονη μας καί σάν food blogger αλλά καί γιά τίς υπέροχες φωτογραφικές της,παρουσιάσεις!!
    Σέ ευχαριστούμε!!!!Φιλάκια!!!

  11. Τι να πει κανείς για την Ερμιόνη! Πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη με τις συνταγές της! Ευχαριστούμε και τις δυο για το δωράκι! Αθηνά η πίτσα σου με ξεσήκωσε βραδυάτικα!! Λαχταριστή!

  12. Αγαπημένη η Ερμιονη και η συνατγες της!!! Είναι εγγύηση ότι εχω δοκιμασει!! Ελπίζω να κερδίσω και το βιβλίο της!!!!!Ευχαριστούμε Αθηνά μου!!!

  13. ελπιζω το βιβλιο αυτο να δωσει θεια φωτιση –μερες που ειναι– στην γυναικα μου μπας και φαμε κανα φαγητο της προκοπης εγω και τα παιδια που λιμοκτονουμε με τα ανοστα φαγητα που φτιαχνει…
    chrisagathos@gmail.com
    Christodoulos Agathos

  14. Είναι μεσημέρι και πεινάω… κι αυτές οι φωτογραφίες κάνουν τα πράγματα καλύτερα/χειρότερα! Είμαι νεοφώτιστη στη μαγειρική, μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές και βρίσκω το δώρο απλά θαυμάσιο!

    F/B: Hristina Bellou