Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι από αυτές που ξεκινάς και όλο λες να ολοκληρώσεις και δεν το καταφέρνεις. Αφορά την τρέχουσα χρωματική νότα του σπιτιού μας. Όλα ξεκίνησαν μετά τις γιορτές. Λίγο πολύ όλοι νοιώθουμε το σπίτι μας λίγο πιο άδειο μετά τα Χριστούγεννα. Φέτος εμένα το ξεστόλισμα μου κόστισε πολύ. Αφενός γιατί το στολισμός μας μου άρεσε πολύ, αφετέρου γιατί είχα συνηθίσει όλα αυτά τα φωτάκια και στολιδάκια. Τα ξεπέρασα γρήγορα όταν έπεσε το μάτι μου σε ένα χαλάκι στο H&M Home. Το ξέρω, το ξέρω ότι όσοι δεν έχετε στην πόλη σας το συγκεκριμένο κατάστημα μέσα σας βρίζετε. Σας νοιώθω. Έκανα τα ίδια στην “τυχερή”  τηλεφωνική εκπρόσωπο της εταιρίας όταν με επιμονή ρωτούσα πότε θα ανοίξει κατάστημα στην Αττική μετά τα εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη. 

Τέλος πάντων, όλα ξεκίνησαν από ένα χαλάκι. Ένα εξαιρετικό με μία χρωματική λεπτομέρεια που τώρα τελευταία με ενδιαφέρει πολύ : κίτρινο. Έτσι λοιπόν με αφορμή αυτό ξεκίνησε η διακόσμηση του σπιτιού μου με μαύρο και κίτρινο. Δείτε και εσείς:

 

 
 
 

 

 

 

Τα καλύμματα στα μαξιλάρια του καναπέ είναι επίσης από το H&M Home και το IKEA.  Αυτές οι χρωματικές λεπτομέρειες είναι που μου φτιάχνουν το κέφι στις γκρίζες συννεφιασμένες μέρες που εξακολουθούμε και διανύουμε και αυτές τις ημέρες. Η άνοιξη βέβαια είναι προ των πυλών και αυτό προμηνύουν οι αμυγδαλιές και η φύση που ανθίζει γύρω μας.

Εδώ θα βρείτε το εκτυπώσιμο που έφτιαξα για το καδράκι μου. Οι λέξεις αυτές για μένα εκπροσωπούν τους στόχους μου για φέτος. 

Μία χρονιά η οποία ξεκίνησε με τον χαμό του μπαμπά μου. Αυτό ήταν κάτι που δεν δημοσιοποίησα έως τώρα γιατί απλά δεν ένοιωθα έτοιμη. 

Πλέον όμως μπορώ να πω ότι την θλίψη μου ακολούθησε η συγχώρεση και τη συγχώρεση ακολούθησε η απέραντη ευγνωμοσύνη για τα πράγματα που ήδη έχω: την υπέροχη οικογένειά μου που πάντα με προσέχει και με κανακεύει καθώς και την υπέροχη οικογένεια που έφτιαξα: τον εξαιρετικό σύζυγο και σύντροφό μου Γιάννη και τον καρπό του έρωτά μας Πηνελόπη. Οι δικοί μου άνθρωποι με γεμίζουν με χαρά και αγάπη καθημερινά! Επίσης συνειδητοποίησα πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος που περνώ μαζί τους και φροντίζω να απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί τους! 

Ελπίζω να μην σας στεναχώρησα γιατί ο σκοπός μου δεν ήταν αυτός: ήταν απλά να σας πω ότι αυτά τα κλισέ του τύπου “ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να είναι τελευταία” και “άδραξε την μέρα” είναι πέρα για περά αληθινά.

Και τώρα αλλάζω εντελώς το θέμα: Το πρώτο giveaway του μπλογκ μου έκλεισε και νικητής είναι η Διονυσία. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συμμετείχαν!!

 
Η τυχερή έχει ήδη ειδοποιηθεί μέσω email. Stay tuned γιατί έρχεται και άλλο giveaway με ένα πολύ πολύ αγαπημένο μου βιβλίο μαγειρικής. 
 
Πολλά συγχαρητήρια Διονυσία σου εύχομαι να χαρείς το βιβλίο σου !! 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

63 σχόλια στο “Λίγο κίτρινο στη ζωή μας – Yello Deco & Free Printable

  1. Πολύ μου αρέσουν οι κίτρινες λεπτομέρεια στη διακοσμηση του σπιτιού σου! Και πως να μην μου αρεσουν άλλωστε αφου κι εγω το κίτρινο (με ολίγη απο μωβ 😉 ) εχω επιλέξει για να σπάσει το γκρι που κυριαρχεί.
    Την καλημέρα μου!

    • Χαίρομαι Αναστέλλα μου που σου αρέσουν!! Και εμένα μου αρέσει το μωβ ειδικά στην απόχρωση του λιλά για το σπίτ!! Τώρα έχω ήδη να αρχίσω να σκέφτομαι το καλοκαιρινό decor η βιαστικιά!! Την καλημέρα μου & φιλιά!

    • Χαίρομαι που σου άρεσαν Άρη μου!! Συμφωνώ μαζί σου και για το H&M..ευτυχώς είναι μακρυά από το σπίτι μου αλλιώς θα κατέθετα ολόκληρο το μισθό μου εκεί…Την καλημέρα μου!!

    • Καλημέρα Μάχη μου!! Και εγώ παλαιότερα, απλά μου άρεσε ο συνδυασμός με μαύρο, γκρι και λευκό…Να το τολμήσεις βέβαια!! Οι αλλαγές αλλάζουν και την διάθεση…Φιλιά !

  2. Αθηνά μου συλλυπητήρια για τον πατερουλη σου! Δυστυχώς η ζωή μας έχει και αυτά τα δυσάρεστα που μακάρι να μην υπήρχαν ποτέ.. Χαίρομαι που είσαι δυνατή και μετά από μια απώλεια διαχειριζεσαι με συγχώρεση και αγάπη τη ζωή!!!
    Η πινελιά του κίτρινου είναι ένα χρώμα που σε ανεβάζει με τη ζεστασιά του και την έντονη παρουσία του σε αντίθεση με το μαύρο!!! Εμάς σπίτι κυριαρχεί το κίτρινο στους τοίχους και το πράσινο!!! Οπότε καταλαβαινεις τη αδυναμία του έχω!!!

    Σε φιλώ και σε αγκαλιαζω!!!!!

  3. Να είσαι καλά και να θυμάσαι πάντα τις όμορφες στιγμές από εκείνον!!
    Η διακόσμηση με το κίτρινο τελικά είναι παρεξηγημένη.. Και εγώ από πέρυσι έχω ξεκινήσει να το βλέπω αλλιώς, όχι σαν το χρώμα του μίσους (που λενε) αλλά σαν ένα χρώμα που δίνει απίστευτο φως και ζωντάνια και είναι άκρως ανοιξιάτικο!!
    Το χαλάκι και το μαξιλάρι το μαύρο αριστερά στο καναπέ είναι τέλεια!!! Ούτε εμείς έχουμε H&M και είναι ένα μαγαζί που λατρεύω και για τα καθημερινά ρούχα του!! Καλημέρα!

    • Σε ευχαριστώ πολύ Ελεάνα!! Αυτό με το χρώμα του μίσους το σκεφτόμουν και εγώ..αλλά μου άρεσε τόσο πολύ σαν χρώμα που απλά τα αγνόησα!! Χαίρομαι που σου άρεσαν !! Την καλημέρα μου και φιλιά!!

  4. Συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα σου, να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
    Το κίτρινο μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που εσύ το έχεις παντού…όπου χρειάζεται… όσο χρειάζεται!!

    • Μα δεν είναι τέλειο ;; Είναι ΙΚΕΑ αλλά δεν έβρησκα το link να σας το βάλω…το πήρα από τα παιδικά είδη…σαν παιδί και εγώ..Την καλημέρα μου και φιλιά!!

  5. Υπέροχες οι κίτρινες πινελιές σου Αθηνά μου! Εδώ, όπως καταλαβαίνεις, τέτοιο μαγαζί δεν έχομεν…γκρρρρ…..
    Πάντως είναι άκρως ανοιξιάτικο χρώμα το κίτρινο και πολύ μού άρεσε ο συνδυασμός που επέλεξες.
    Όσο για τον μπαμπά σου και πάλι τα συλλυπητήρια μου κορίτσι. Καλά να είστε με την οικογένειά σου.
    Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου :*

    • Το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να στήσει λίγο το διαδικτυακό του κομμάτι τους τα είπα και από το τηλ (η παλαβή)!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Σε ευχαριστώ και πάλι Δήμητρα μου..Σου χρωστάω και καφέ εσένα δεν το ξεχνώ….Φιλιά !!

  6. Συλλυπητηρια κοριτσι μου,να εισαι καλα να τον θυμασαι…
    Ας παω τωρα στα δικα μας(ομολογω με μια δοση αμηχανιας) ,χτυπησες κοκκινο με το κιτρινο γιατι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα,το αγαπω το κιτρινο,μου ανοιγει την καρδια(στο γαμο μου ολα κιτρινα τα ειχα!!).Μου αρεσαν παρα πολυ οι κιτρινες πινελιες σου και με βαζεις τωρα σε πολλες δημιουργικες σκεψειιιιις για το δικο μου σπιτι!
    φιλια πολλα αθηνουλααα

    • Κική μου σε ευχαριστώ, με συγχωρείς δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα deco μου!! Φιλιά πολλά και την καλημέρα μου!!

  7. Το κίτρινο σαν χρωμα είναι φωτεινό και ζεστό συνάμα, επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χρωματικών συνδυασμών. Ευχαρίστως θα τοποθετούσα κάποιες πινελιές στον χώρο μου.Εύχομαι Αθηνά μου η ζώη σου να είναι έτσι χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου.Επίσης το χαλακι σου πολύ ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο…τυην καλημέρα μου!

  8. Το κίτρινο μού αρέσει πάρα πολύ σαν χρώμα! Μου θυμίζει άνοιξη, ήλιο, λεμονάδα και αισιοδοξία! 🙂
    Οι διακοσμητικές πινελιές στο σπίτι σου είναι υπέροχες και λάτρεψα το αριστερό μαξιλαράκι του καναπέ! Επίσης, μου άρεσε που έθεσες στόχους και τους έκανες κορνίζα!
    Για τον μπαμπά σου, εύχομαι να τον θυμάσαι πάντα με όμορφες σκέψεις και η θύμησή του να ζεσταίνει την καρδιά σου. Οι άνθρωποι που αγαπάμε πολύ δεν χάνονται. Ζουν μέσα μας.
    Πολλά φιλάκια, Αθηνά μου!

  9. Είναι μια χρονιά που έχει ξεκινήσει πολύ περίεργα, και μέσα στους λίγους μήνες της έχει στιγματιστεί με τον χαμό πολλών αγαπημένων μας προσώπων.
    Κακώς δεν το μοιράστηκες μαζί μας, οι στιγμές αυτές είναι ανθρώπινες και πολλές φορές είναι ανακουφιστικό να μπορείς να τις μοιραστείς με άλλους.
    Εχω βιώσει τον χαμό του πατερούλη μου και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία (και δικιά μου και δικιά του) και ξέρω πως είναι να "ξεκολλάει" ένα κομμάτι σου.
    Να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη!
    Και να ντύσεις την ζωή σου με αισιόδοξα χρώματα, το κίτρινο είναι ένα από αυτά!
    Φιλιά Αθηνά μου!

    • Έχεις δίκιο Έλενα, το βλέπω και γύρω μου!! Πολύ λυπάμαι για τον δικό σου μπαμπά!! Πρέπει τελικά να εκτιμάμε και να χαιρόμαστε ότι έχουμε καθημερινά!! Τα φιλιά μου!!

  10. Πολυ γλυκια αναρτηση Αθηνουλα.. Θα μεινω λιγο στη λεξη "συγχωρεση" που χρησιμοποιησες και το πολυ δυνατο μηνυμα που μας περασες.. (Και φυσικα θα χρησιμοποιησω το εκτυπωσιμο 🙂 )φιλια!

    • Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτά ήταν τα δικά μου συναισθήματα στην ιδιαίτερη σχέση που είχαμε με τον μπαμπά μου.. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το εκτυπώσιμο!! Φιλιά πολλά την καλημέρα μου!!

  11. Τι ωραία που είναι η ανανέωση και πόσο χρειάζεται ειδικά όταν σου χει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό….. να σαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το σπίτι σου!!!!!

  12. Μου αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί αυτών των χρωμάτων, γκρί, με κίτρινο και μαύρο.
    Το κίτρινο από μόνο του μου θυμίζει τον ήλιο, το φώς γενικότερα, και το αγαπώ πολύ!!
    Μου άρεσαν πολύ όλα αυτά τα στηχεία που έβαλες και ανανέωσες το σπίτι σου.
    Πάνω από όλα θέλω να σου πω να είσαι καλά με την όμορφη οικογένεια σου για να θυμάσαι τον πατερούλη σου.
    Πιστεύω ότι όταν μιλάμε για τους ανθρώπους που χάσαμε, εκείνοι συνεχίζουν να ζούν ανάμεσα μας, δεν πεθαίνουν ποτέ.
    Πολλά φιλιά!

    • Ναι δίνει πολύ φως το κίτρινο και εμένα μου αρέσει πολύ!! Συμφωνώ μαζί σου, η σκέψη για τον άλλον μένει!! Φιλιά πολλά την καλημέρα μου!!

  13. Θερμά συλλυπητήρια για τον μπαμπά σου, Αθηνά…Εύχομαι να θυμάσαι πάντα τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές μαζί του…Πολύ όμορφη η κίτρινη νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σου, είναι πρόδρομος του ανοιξιάτικου ήλιου! ΧΟΧΟ

    • Σε ευχαριστώ πολύ Χαρά μου!! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι χρωματικές λεπτομέρειες !! Περιμένουμε με αγωνία να φτιάξει ο καιρός!!

  14. Δε μας στεναχωρείς καθόλου! Κανείς μας δεν ζει σε γυάλα. Να ζήσεις να θυμάσαι τον μπαμπάκα σου και να έχεις την ευχή του από εκεί που είναι!
    Το αγαπώ το κιτρινάκι και με εντυπωσίασαν τα λουλουδάκια που έβαλες στο βάζο σου. Δεν τα έχω ξαναδεί τι είναι;

    • Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου !! Τα κίτρινα λουλουδάκια είναι μιμόζα και το άλλο το λευκό δεν ξέρω τί είναι τα βρήκα σε ένα δέντρο στο δρόμο και δεν ξέρω τί είναι (άσχετη από γεωπονία το ομολογώ…)

  15. Καλημέρα, πολύ ωραίες οι πινελιές του κίτρινου που έβαλες, χρειάζεται λίγη ανανέωση για να ανέβει η διάθεση. Το κίτρινο σε κάποια φάση που ήμουν μικρη μου άρεσε, τώρα όχι ιδιαίτερα και ε΄χω την ατυχία να είμαι σε εταιρεία με εταιρικό χρωμα κίτρινο, οπότε το απόφευγω οπουδήποτε αλλού.
    Επίσης σύμφωνα με αυτό το τεστ https://www.linkedin.com/pulse/25-people-have-4th-cone-see-colors-p-prof-diana-derval με ενοχλεί σα χρώμα….για δες, μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον

    • Τάνια μου το ήξερα ότι είσαι σπάνιο κορίτισ!! Εγώ είμαι στα συνηθισμένα είδα 39…λογικό!! Μόνο όταν πεινάω τα βλέπω ασπρόμαυρα!! Ενδιαφέρον το άρθρο σε ευχαριστώ!! Καλό ΣΚ!

  16. Δύσκολες στιγμές και δεν υπάρχουν λόγια για τον χαμό αγαπημένου μας προσώπου….Να ζήσετε να τον θυμόσαστε.
    Η διακόσμηση σου με το κίτρινο μου αρέσει πάρα πολύ!Όπου μπαίνει χαρίσει δροσιά στο σπίτι.Δεν θα έκανα μεγάλες αλλαγές με αυτό το χρώμα αλλά βλέπω μια διαφορά στο σπίτι όταν βάζω λεμόνια σε μια φρουτιέρα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ή ένα μπουκέτο ακακία στο ανθοδοχείο!Φιλιά♥

  17. Αθηνα μου αυτό το κίτρινο μου αρέσει κι εμένα καθώς αποπνέει μια δόση φρεσκαδας! Κι όσο για το μπαμπά σου εύχομαι καλό παράδεισο να έχει και να τον θυμάσαι πάντα! Να εισαι παντα καλα με την οικογενεια σου! Φιλιααα

  18. Το κίτρινο είναι από τα λίγα χρώματα που δεν μου ταιριάζει αλλά στο χώρο μου αρέσει εδικά αν οι επιλογές είναι καλόγουστες όπως οι δικές σου Αθηνά μου!Δίνει μια δόση λάμψης και αισιοδοξίας!

    Λυπάμαι για τον μπαμπά γλυκιά μου. Να είσαι δυνατή και να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη..

    Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να έχεις μόνο χαρές!

  19. Γλυκιά Αθηνά, οι μικρές αλλαγές κάνουν μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μας!
    Να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές με τον μπαμπά σου και είμαι σίγουρη ότι και θα σε καμαρώνει όπου και αν είναι!
    Το H&M αποτελεί μεγάλη αγάπη αλλά ακόμη δεν έχω πάει στο Home γιατί μου πέφτει λίγο μακριά. Δεν θα μου την γλυτώσει όμως…
    Φιλάκια!!

    • Αγγελική μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Και εμένα μου πέφτει μακρυά αλλά οργανώνω κάθε φορά μία μίνι εκδρομή από τα βόρεια και πάμε!! χα χα!!! Έχει τόσο ωραία πράγματα!! Φιλιά, σου εύχομαι Καλή Κυριακή!

    • Βάσω μου το δίκιο σου το έχεις!! Τουλάχιστον στο ΙΚΕΑ λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα τουλάχιστον σε κάποια είδη σε αντίθεση με τα H&M Home… Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και που πέρασα να δω ξανά το χειμωνιάτικο σπιτάκι μου !! Ωραίο ήταν χα χα!!

  20. Αγαπώ τόσο πολύ το κίτρινο και το έχεις σαν μικρές πινελιές. Τα αποξηραμένα λουλουδάκια που έχεις πως τα λένε? Πρόσφατα έκανα ηλεκτρονική παραγγελία από H&M Home και στα στέλνουν με αντικαταβολή 🙂

    • Καλησπέρα Ειρήνη και εγώ έμαθα να το αγαπώ παλιά δεν μου άρεσε καθόλου 😉 Τα λουλουδάκια τα λένε sempre viva (Σεμπρεβίβα ). Τα συγκεκριμένα μου τα έχουν φέρει από τα Κύθηρα. Ναι ναι έχω γίνει φανατική του online store τους. Ειδικά για το home τα αξίζει τα μεταφορικά (εισακούστηκαν οι παρακλήσεις μας χα χα !)