In a skillet or other oven proof pan pour the water and the 6tbsps sugar in medium fire
Add the apple cubes and stir until the syrup gets sticky with the apple
Leave aside
In a bowl shift the flour with the baking powder and leave aside
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά
Add the sugar, milk, butter, nutmeg, brandy and stir well.
Add the flour mixture and mix until the batter is even
Spread over the skillet making sure the apples are under the batter
Bake for 10 to 15 minutes.
Let it cool for 5 minutes and flip the skiller on a large plate
Decorate with some toffee sauce.
Notes
Το τηγάνι που χρησιμοποίησα είναι από μαντέμι. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στρογγυλό ταψί που να χωράει στο μάτι της κουζίνας ή ένα τηγάνι με αποσπώμενο χερούλι
Recipe by Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/en/2016/10/skillet-caramel-apple-pie.html