Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου αντιστάσεις πάνω κάτω
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά σε σκόνη εκτός από τις ζάχαρες
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη
Με το εξάρτημα φτερό βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ
Ανακατεύουμε στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα
Προσθέτουμε το μίγμα αλευριού και μία σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
Γεμίζουμε την φόρμα κατά ¾
Ψήνουμε για 70 λεπτά και μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι από το κέντρο του κέικ. Καθώς το μίγμα είναι αρκετά υγρό, μην ψήσετε λιγότερο για να σας ψηθεί σωστά.
Aφήνουμε να κρυώσει το κείκ για 15 λεπτά και στη συνέχεια το ξεφορμάρουμε σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
Σε εντελώς κρύο κέικ και με ένα μικρό σουρωτήρι πασπαλίζουμε την ζάχαρη επάνω στο κείκ.
Διατηρείται για λίγες ημέρες σκεπασμένο σε θερμοκρασία δωματίου και μετά στο ψυγείο.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2020/11/%ce%ba%ce%ad%ce%b9%ce%ba-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%cf%8d%ce%b8%ce%b1%cf%82.html