Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου αντιστάσεις πάνω κάτω
Σε ένα μπολ αφού προσθέσουμε το αλεύρι κοσκινίζουμε το κακάο και το αλάτι και ανακατεύουμε
Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το υγρό μίγμα το κακάο με το αλεύρι και ανακατεύομε με απαλές κινήσεις ώστε να έχουμε ένα ενιαίο σχετικά ρευστό μίγμα.
Αδειάζουμε στη φόρμα μας το μίγμα εάν δεν είναι σιλικόνης θα χρειαστεί να την λαδώσουμε καλά) και ψήνουμε για περίπου 50 με 60 λεπτά μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό από το κέντρο του κέικ.
Περιμένουμε να κρυώσει πριν ξεφορμάρουμε
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2019/12/chocolate-cake.html