Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα ρεβίθια, την σόδα και το χοντρό αλάτι και νερό ίσα ίσα να τα καλύπτει.
Τα αφήνουμε για ένα ολόκληρο βράδυ.
Την επόμενη θα πρέπει να έχουν φουσκώσει και τραβήξει αρκετό νερό.
Τα στραγγίζουμε από το νερό.
Σε μία βαθιά κατσαρόλα, βράζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό κα δυνατή φωτιά για 15 λεπτά.
Χύνουμε το νερό και στην ίδια κατσαρόλα, βάζουμε το χυμό, το ξύσμα από το πορτοκάλι και το ζωμό, προσθέτουμε το ζωμό και σιγοβράζουμε για περίπου 45 με 50 λεπτά.
Σερβίρουμε με λίγο σουσάμι
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2018/11/orange-chickpeas.html