Μακαρονάδα με κολοκύθα χωρίς γλουτένη
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Πλούσια σε γεύση μακαρονάδα με κολοκύθα, μανιτάρια και γάλα αμυγδάλου
Author:
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
Συστατικά
  • 200γρ κολοκύθα σε κυβάκια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 300γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • 1lt γάλα αμυγδάλου
  • 227γρ βίδες χωρίς γλουτένη ( χρησιμοποίησα αυτά)
  • αλάτι
  • ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
Οδηγίες
  1. Σε μία βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κυβάκια κολοκύθας για 3 με 4 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια με την σκόνη σκόρδου και συνεχίζουμε το σωτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία προς δυνατή, προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, το ζωμό, λίγο αλάτι και τα ζυμαρικά μας.
  4. Βράζουμε ανάλογα με το χρόνο που αναφέρει η συσκευασία. Τα συγκεκριμένα τα έβρασα σε 9 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε αμέσως
Σημειώσεις
Ευχαριστώ θερμά την Evitamins για την προσφορά των ζυμαρικών που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2018/11/gluten-quinoa-pasta.html