Μακαρονάδα με κολοκύθα χωρίς γλουτένη
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
- 200γρ κολοκύθα σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1lt γάλα αμυγδάλου
- 227γρ βίδες χωρίς γλουτένη ( χρησιμοποίησα αυτά)
- αλάτι
- ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
- Σε μία βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κυβάκια κολοκύθας για 3 με 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια με την σκόνη σκόρδου και συνεχίζουμε το σωτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία προς δυνατή, προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, το ζωμό, λίγο αλάτι και τα ζυμαρικά μας.
- Βράζουμε ανάλογα με το χρόνο που αναφέρει η συσκευασία. Τα συγκεκριμένα τα έβρασα σε 9 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως
Ευχαριστώ θερμά την
Evitamins για την προσφορά των ζυμαρικών που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2018/11/gluten-quinoa-pasta.html
3.4.3177