Σε ένα μικρού μεγέθους μπολ αποψύχουμε τα φρούτα μας μέχρι να ετοιμάσουμε τις τηγανίτες
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο.
Το μίγμα μας θα πρέπει να είναι περίπου τόσο υδαρό:
Σε ένα μικρό τηγανάκι διαμέτρου 18εκ βάζουμε σε μεσαία φωτιά μισή κουταλιά βούτυρο
Μόλις λιώσει με την βοήθεια μίας κουτάλας σούπας αδειάζουμε λίγο από το μίγμα ώστε να σχηματιστεί ένας κύκλος κατά μήκος του τηγανιού
Μόλις το μίγμα αρχίσει να κάνει φουσκάλες και γίνεται σταθερό, μπορούμε να γυρίσουμε πλευρά στην τηγανίτας μας με μία λεπτή σπάτουλα που αντέχει στην υψηλή θερμοκρασία
Η τηγανίτα μας είναι έτοιμη όταν χρυσίσουν ελαφρώς οι άκρες και λίγο στη μέση ώστε να είναι καλά ψημένη εσωτερικά
Σερβίρουμε με τα φρούτα του δάσους και μέλι ή σιρόπι σφένδαμου.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/10/pancakes-vanilla.html