Ντιπ με Αβοκάντο και Κόκκινη Πιπεριά
 
 
Author:
Συστατικά
  • 1 αβοκάντο
  • 1 μικρό lime
  • μισή κόκκινη γλυκιά πιπεριά
  • λίγο αλάτι
Οδηγίες
  1. Κόβουμε σε κομμάτια το αβοκάντο, και την πιπεριά σε κυβάκια.
  2. Στον επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε την μισή ποσότητα της πιπεριάς και το αβοκάντο.
  3. Στίβουμε το χυμό από το lime και βάζουμε το αλάτι
  4. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε έναν εναιίο πολτό.
  5. Βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα κυβάκια από την πιπεριά και σερβίρουμε!
  6. Μπορούμε να το συντηρήσουμε στο ψυγείο καλυμμένο με μία μεμβράνη για λίγες ώρες.
Σημειώσεις
H συνταγή δημιουργήθηκε στα πλαίσια των Food Blog Awards 2016 του Βήμα Gourmet
Στην εκτέλεση της συνταγής χρησιμοποίησα την κουζινομηχανή Chef Sense της εταιρίας Kenwood με το εξάρτημα κόφτης/τρίφτης.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/02/avocado-red-pepper-salsa.html