Μους Σοκολάτας με άρωμα μαστίχας
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Author: Athena
Ποσότητα: 1 μερίδα
- 125γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
- 60ml γάλα
- 1 κ.γ. λάδι καρύδας
- 40ml λικέρ μαστίχας
- Σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε τη σοκολάτα με το γάλα και το λάδι καρύδας.
- Προσθέτουμε το λικέρ μαστίχας και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα αστέρι και αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 4 ώρες (καλύτερα όλο το βράδυ).
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/01/pannacotta-peanutbutter.html
3.4.3177