1 καρβέλι ψωμί (χρησιμοποίησα τύπου Καλαβρίας 385γρ)
60γρ βούτυρο λιωμένο
80γρ τυρί κρέμα
100γρ τριμμένο cheddar
150γρ τριμμένο gouda
105γρ πεπερόνι
1 κ.γ. ρίγανη τριμμένη
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα.
Απλώνουμε στον πάγκο μας ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα τόσο ώστε να μπορεί τα τυλίξει το καρβέλι μας.
Με ένα μαχαίρι ψωμιού κόβουμε προσεκτικά κάθετα το ψωμί όχι τόσο ώστε να κοπεί τελείως. Συνεχίζουμε κόβοντας οριζόντια με τον ίδιο τρόπο και κάνοντας κυβάκια κατά μήκους του ψωμιού
Το ακουμπάμε στο κέντρο της λαδόκολλας και με ένα κουταλάκι γεμίσουμε το εσωτερικό των κύβων με το τυρί κρέμα. Υπολογίστε περίπου ένα τέταρτο για κάθε κυβάκι.
Συνεχίζουμε γεμίζοντας με 1 κ.γ. σε κάθε κυβάκι τυρί cheddar και gouda.
Κόβουμε τα πεπερόνι σε 2 κομμάτια και βάζουμε στην κορυφή του κάθε κύβου από ένα κομμάτι.
Απλώνουμε κατα μήκος όσο gouda μας έμεινε.
Με ένα πινελάκι απλώνουμε το βούτυρο, πασπαλίζουμε με την ρίγανη και τυλίγουμε σφικτά με το αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά
Σημειώσεις
Η συνταγή δημιουργήθηκε με την σύμπραξη της PizzaFan
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/12/pizza-fan-pullapart-bread.html