Fudge Φράουλας με πολύχρωμα κας κας
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Author:
Ποσότητα: 30 με 40τμχ
Συστατικά
  • 1 κουτί ζαχαρούχο (397γρ)
  • 360γρ λευκή σοκολάτα κουβερτούρα
  • 5 κ.σ. nesquik φράουλας
  • ¼ κ.γ. ροζ χρώμα ζαχαροπαστικής (σε πάστα, χρησιμοποίησα αυτό)
  • 50γρ πολύχρωμο στρογγυλό κας κας
Οδηγίες
  1. Απλώνουμε σε ένα πυρέξ 18εκ x 26εκ λαδόκολλα έτσι ώστε να περισσεύει στα τοιχώματα του πυρέξ
  2. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μεσαία φωτιά αδειάζουμε το ζαχαρούχο
  3. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα
  4. Προσθέτουμε τη σκόνη φράουλας και το χρώμα και ανακατεύουμε ώστε να έχουμε ένα ενιαίο χρώμα
  5. Αδειάζουμε το μίγμα ομοιόμορφα κατά μήκος του προετοιμασμένουμε με λαδόκολλα πυρέξ
  6. Ρίχνουμε τα κας κας κατά μήκος της επιφάνειας
  7. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ( ή από το προηγούμενο βράδυ)
  8. Κόβουμε σε κυβάκια με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι χωρίς δοντάκια
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/11/fudge-%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%87%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%82.html