Σε λίγο νερό βάζουμε τη ζελατίνη και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε πάγο και αφήνουμε στην άκρη
Σε επεξεργαστή τροφίμων τρίβουμε την σοκολάτα και την αφήνουμε.
Σε ένα κατσαρολάκι περιχύνουμε την ¾ κούπας κρέμα γάλακτος και την φτάνουμε σε θερμοκρασία βρασμού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε ώστε να λιώσει εντελώς.
Προσθέτουμε το μίγμα σιγά σιγά από την οπή του επεξεργαστή τροφίμων ενώ δουλεύει μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα.
Αδειάζουμε σε ένα μικρό μπολ και το βάζουμε στο μπολ με τον πάγο ανακατεύοντας συνεχώς το μίγμα για να κατέβει η θερμοκρασία. Αν το μίγμα σβολιάσει, το βάζουμε πάλι στον επεξεργαστή ώστε να γίνει ενιαίο.
Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα σε σαντυγί με ένα μίξερ χειρός ή ράβδο και προσθέτουμε στο μίγμα σοκολάτας με μία μαρίζ ανακατεύοντας απαλά.
Βάζουμε την μους σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και είναι έτοιμη προς χρήση.