Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό (πάντα να σκεπάζει το κουτί) βράζουμε το ζαχαρούχο για μίαμιση ώρα σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 120 βαθμούς Κελσίου αέρα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 217γρ ζάχαρης με το αλάτι, το νισεστέ και το κρεμόριο
Σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ (σας συνιστώ καθιστό μίξερ) χτυπάμε τα ασπράδια αυγών μέχρι να αρχίσουν να γίνονται λευκά και στη συνέχεια προσθέτουμε σαν βροχή το μίγμα ζάχαρης.
Η μαρέγκα είναι έτοιμη όταν γυρνάμε ανάποδα το μπολ του μίξερ και δεν τρέχει.
Στρώνουμε ένα μεγάλο και ρηχό ταψί φούρνου με λαδόκολλα
Γεμίζουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής ή άλλη από γερό πλαστικό (χρησιμοποίησα μία μεγάλου μεγέθους με ζίπερ) και κόβουμε την ακρούλα της σακούλας.
Επάνω στη λαδόκολλα σχηματίζουμε στρογγυλές μυτούλες μαρέγκας απλά τραβώντας προς τα πάνω το μίγμα με τη σακούλα ώστε να κάνει μυτούλες.
Ψήνουμε για περίπου 90 λεπτά
Στο μούλτι κάνουμε σκόνη τα digestive
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) και το απλώνουμε στη βάση μίας στρογγυλής φόρμας διαμέτρου 24εκ με αποσπώμενο δακτύλιο.
Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ να γίνει σαντιγύ
Προσθέτουμε τα τυριά με την υπόλοιπη (200γρ) ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μικρή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα.
Επάνω από το μπισκότο απλώνουμε το μίγμα τυριών
Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να παγώσει όλο το βράδυ
Τρεις ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρουμε απλώνουμε την καραμέλα επάνω από το cheesecake.
Καίμε τις μαρέγκες με ένα φλόγιστρο ή ψήνοντας για ένα δεκάλεπτο στο γκριλ του φούρνου
Στολίζουμε την επιφάνεια του γλυκού με τις πιο εμφανίσιμες μαρέγκες, αφαιρούμε το δακτύλιο και σερβίρουμε αμέσως
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/06/caramel-cheesecake.html