Σπαράγγια με προσούτο και σως μπαλσάμικου
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Author:
Ποσότητα: 8 τεμάχια
Συστατικά
  • 8 σπαράγγια
  • 100γρ προσούτο ( χρησιμοποίησααυτό)
  • 1κ.σ. ελαιόλαδα (χρησιμοποίησα με άρωμα λεμόνι)
  • σως μπαλσάμικου (είναι πηκτό σαν σιρόπι)
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα.
  2. Πλένουμε τα σπαράγγια και κόβουμε το πολύ σκληρό κοτσάνι.
  3. Τυλίγουμε από μία φέτα προσούτο σε κάθε ένα σπαράγγι και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι.
  4. Αλατίζουμε, ραντίζουμε με το ελαιόλαδα και τα ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε με τη σως μπαλσάμικου.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/12/christmas-meal.html