Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς αέρα ή 200 αντιστάσεις πάνω κάτω
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το πάνω μέρος του ψωμιού σαν καπάκι και αφαιρούμε με προσοχή την κόρα (πρέπει να μην το τρυπήσουμε στο κάτω μέρος)
Απλώνουμε μία φέτα γαλοπούλα σε κάθε ψωμάκι ώστε να καλύψει και τα τοιχώματα
Σπάμε με προσοχή το αυγό μας (ένα σε κάθε ψωμάκι)
Προσθέτουμε από μία κουταλιά σούπας τυρί σε κάθε ψωμάκι και αντίστοιχα σχινόπρασο
Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά (ρευστός κρόκος, ελαφρά ψημένο ασπράδι)
Σημειώσεις
Γίνεται νοστιμότερο με ελαφρά μπαγιατισμένο ψωμί Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μαργαρίτα με μεγάλου μεγέθους φωμί για hamburger Αν βγεί μεγαλύτερο από το ψωμί μας το αυγό και τρέξει, σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και συνεχίζουμε ;)
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/12/oven-eggs-in-buns.html