Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το σισαμέλαιο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, την σκόνη σκόρδου και λίγο αλάτι και σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το χυμό lime, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία και προσθέτουμε το γάλα καρύδας, τον κουρκουμά, το μαύρο σουσάμι, το κάρδαμο, τη ζάχαρη καρύδας και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράζουμε για είκοσι λεπτά.
Αφαιρούμε τους σπόρους κάρδαμου και σερβίρουμε
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2018/11/coconut-milk-turmeric-soup.html