Μους Σοκολάτας με άρωμα μαστίχας
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Author:
Ποσότητα: 1 μερίδα
Συστατικά
  • 125γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
  • 60ml γάλα
  • 1 κ.γ. λάδι καρύδας
  • 40ml λικέρ μαστίχας
Οδηγίες
  1. Σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε τη σοκολάτα με το γάλα και το λάδι καρύδας.
  2. Προσθέτουμε το λικέρ μαστίχας και ανακατεύουμε καλά.
  3. Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα αστέρι και αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 4 ώρες (καλύτερα όλο το βράδυ).
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/01/pannacotta-peanutbutter.html