Απλώνουμε ένα μεγάλο φύλλο αλουμινόχαρτου στον πάγκο μας
Βγάζουμε το ham από τη συσκευασία του και το στραγγίζουμε
Το βάζουμε στο κέντρο του αλουμινόχαρτου και με ένα πινέλο καλύπτουμε όλες τις πλευρές του με την μουστάρδα
Κλείνουμε πολύ καλά με το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε γάστρα και κλείνουμε το καπάκι
Ρίχνουμε το ζωμό στο πλάι και σε μεσαία φωτιά το ζεσταίνουμε για 30 λεπτά
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς γκριλ
Αφαιρούμε το καπάκι και το πάνω μέρος του αλουμινόχαρτου και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά αφού γυρίσουμε πλευρά στα 10 λεπτά ώστε να ξεροψηθεί η κρούστα
Σημειώσεις
Το καπνιστό ham το ζητάμε στον κρεοπώλη μας. Συνήθως είναι εισαγωγής και το διαθέτουν τα περισσότερα ενημερωμένα κρεοπωλεία συσκευασμένο. Εάν δεν μπορούμε να βρούμε την αρωματική μουστάρδα μπορούμε να την δημιουργήσουμε μόνοι μας ανακατεύοντας θυμάρι και ρίγανη αποξηραμένα σε απλή απαλή μουστάρδα Τη σάλτσα μπορούμε να την δέσουμε με μία κουταλιά κορν φλάουρ διαλυμένο σε μισό ποτηράκι νερού σε ένα κατσαρολάκι και την χρησιμοποιήσουμε στο σερβίρισμα.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/12/christmas-meal-2016.html