Απλώνουμε σε ένα πυρέξ 18εκ x 26εκ λαδόκολλα έτσι ώστε να περισσεύει στα τοιχώματα του πυρέξ
Σε ένα κατσαρολάκι και σε μεσαία φωτιά αδειάζουμε το ζαχαρούχο
Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα
Προσθέτουμε τη σκόνη φράουλας και το χρώμα και ανακατεύουμε ώστε να έχουμε ένα ενιαίο χρώμα
Αδειάζουμε το μίγμα ομοιόμορφα κατά μήκος του προετοιμασμένουμε με λαδόκολλα πυρέξ
Ρίχνουμε τα κας κας κατά μήκος της επιφάνειας
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ( ή από το προηγούμενο βράδυ)
Κόβουμε σε κυβάκια με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι χωρίς δοντάκια
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/11/fudge-%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%87%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%82.html