Καλοκαίρι τέλος ή μάγκο σορμπέ;
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Author:
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
Συστατικά
  • 1 ώριμο μάνγκο
  • 1 σφηνάκι σιρόπι σφενδάμου ή ρευστό μέλι σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 σφηνάκι παγωμένο νερό
Οδηγίες
  1. Από το προηγούμενο βράδυ, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα μάνγκο.
  2. Βάζουμε τα κομμάτι σε παγοθήκη.
  3. Την επόμενη μέρα βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά.
  4. Σε χαμηλή ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία παγωμένη μάζα. Θέλει περίπου 4 λεπτά οπότε υπομονή.
  5. Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάσσουμε σε ειδικό δοχείο κατάψυξης.
  6. Αν το βάλουμε στην κατάψυξη, το βγάζουμε εκτός ένα πεντάλεπτο πριν το σερβίρουμε.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/09/mango-sorbet.html