Καλοκαίρι τέλος ή μάγκο σορμπέ;
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Author: Athena
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
- 1 ώριμο μάνγκο
- 1 σφηνάκι σιρόπι σφενδάμου ή ρευστό μέλι σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 σφηνάκι παγωμένο νερό
- Από το προηγούμενο βράδυ, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα μάνγκο.
- Βάζουμε τα κομμάτι σε παγοθήκη.
- Την επόμενη μέρα βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά.
- Σε χαμηλή ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία παγωμένη μάζα. Θέλει περίπου 4 λεπτά οπότε υπομονή.
- Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάσσουμε σε ειδικό δοχείο κατάψυξης.
- Αν το βάλουμε στην κατάψυξη, το βγάζουμε εκτός ένα πεντάλεπτο πριν το σερβίρουμε.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/09/mango-sorbet.html
3.4.3177