Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου αντιστάσεις πάνω κάτω
Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε την ζύμη και την ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη. Αν δεν είναι έτοιμη, την ανοίγουμε όσο μπορούμε πιο ορθογώνια.
Παίρνουμε μία φέτα γαλοπούλας και τα τοποθετούμε κατά μήκος της ζύμης
Αφαιρούμε την φέτα , απλώνουμε με ένα κουταλάκι από μία κουταλιά σάλτα τομάτας και την επανοθετούμε.
Απλώνουμε τυρί πάνω από τη γαλοπούλα.
Με ένα μαχαίρι ή το κοφτάκι για πίτσα κόβουμε τα τετράγωνα έτσι ώστε να έχουν ένα πλάσιο γύρω γύρω από τα υλικά.
Τυλίγουμε σε ρολάκι το κάθε τετραγωνάκι και ενώνουμε τις άκρες της ζύμης με λίγο νεράκι
Με ένα πολύ κοφτερό κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες
Απλώνουμε στο ταψί του φούρνου μας μία λαδόκολλα και απλώνουμε εκεί τις μπουκίτσες οριζόντια.
Με ένα κουταλάκι απλώνουμε και άλλο τυρί
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Τρώγονται ζεστά, χλιαρά και κρύα
Σημειώσεις
Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμη σάλτα, μπορούμε να την φτιάξουμε χρησιμοποιώντας 100γρ σάλτσα τομάτας συμπυκνωμένη (τύπου κύκνος) με λίγο αλάτι, μισή κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και μισή κουταλιά ρίγανη αποξηραμένη.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/03/pizza-rolls.html