Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 4 μερίδες ( 272γρ πέστο)
- 500γρ spaghetti
- 2 κούπες (28γρ) ρόκα
- 1 ώριμο αβοκάντο (128γρ)
- ¼ κούπας (33γρ) κουκουνάρι
- ⅔ κούπας (98γρ) αγνό παρθένο ελαιόλαδο AKI
- ¼ κούπας (23γρ) τριμμένη παρμεζάνα
- 10γρ χυμό λεμόνι
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το αβοκάντο και την πλυμμένη και στραγγισμένη ρόκα
- Στο μούλτι μας ή στον επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία μάζα
- Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό βάσει των οδηγιών της συσκευασίας σε δυνατή φωτιά και με ανοικτό καπάκι
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας και τα αδειάζουμε πάλι στην κατσαρόλα
- Προσθέτουμε το πέστο μας και επάνω στο σβησμένο μάτι ανακατεύουμε να πάει παντού
- Σερβίρουμε
Ευχαριστώ πολύ την εταιρία
AKI για την προσφορά του προϊόντος
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/04/avocado-pesto-pasta.html
3.4.3177