Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο
 
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Author:
Ποσότητα: 4 μερίδες ( 272γρ πέστο)
Συστατικά
  • 500γρ spaghetti
  • 2 κούπες (28γρ) ρόκα
  • 1 ώριμο αβοκάντο (128γρ)
  • ¼ κούπας (33γρ) κουκουνάρι
  • ⅔ κούπας (98γρ) αγνό παρθένο ελαιόλαδο AKI
  • ¼ κούπας (23γρ) τριμμένη παρμεζάνα
  • 10γρ χυμό λεμόνι
Οδηγίες
  1. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το αβοκάντο και την πλυμμένη και στραγγισμένη ρόκα
  2. Στο μούλτι μας ή στον επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία μάζα
  3. Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό βάσει των οδηγιών της συσκευασίας σε δυνατή φωτιά και με ανοικτό καπάκι
  4. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας και τα αδειάζουμε πάλι στην κατσαρόλα
  5. Προσθέτουμε το πέστο μας και επάνω στο σβησμένο μάτι ανακατεύουμε να πάει παντού
  6. Σερβίρουμε
Σημειώσεις
Ευχαριστώ πολύ την εταιρία AKI για την προσφορά του προϊόντος
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2016/04/avocado-pesto-pasta.html