Σπαράγγια με προσούτο και σως μπαλσάμικου
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 8 τεμάχια
- 8 σπαράγγια
- 100γρ προσούτο ( χρησιμοποίησααυτό)
- 1κ.σ. ελαιόλαδα (χρησιμοποίησα με άρωμα λεμόνι)
- σως μπαλσάμικου (είναι πηκτό σαν σιρόπι)
- αλάτι
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα.
- Πλένουμε τα σπαράγγια και κόβουμε το πολύ σκληρό κοτσάνι.
- Τυλίγουμε από μία φέτα προσούτο σε κάθε ένα σπαράγγι και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι.
- Αλατίζουμε, ραντίζουμε με το ελαιόλαδα και τα ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά.
- Σερβίρουμε με τη σως μπαλσάμικου.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/12/christmas-meal.html
3.4.3177