Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά να ανακατευτούν καλά με έναν αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα.
Κόβουμε το τυρί σε μικρά κυβάκια (το έκανα με τα χέρια φορώντας γάντια βεβαίως βεβαίως) και τα προσθέτουμε στο μίγμα ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις να πάει το τυρί σε όλο το μίγμα
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο σε μεσαία φωτιά και μόλις ζεσταθεί ελαφρώς αδειάζουμε το μίγμα της ομελέτας
Αν την θέλετε καλοψημένη όπως την βλέπετε στις φωτό την αφήνετε 4 λεπτά από τη μία πλευρά και στη συνέχεια με μία σπάτουλα ξύνετε τα αυγά ώστε να ανακατευτούν αλλά δεν ψήνετε άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση μειώνετε τον χρόνο περίπου 1,5 λεπτό.
Με μία σπάτουλα βάζετε την ομελέτα σε ένα πιάτο
Σημειώσεις
Το τηγάνι που χρησιμοποίησα ήταν αντικολλητικό με διάμετρο 18εκ.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/10/scrambled-eggs-blue-cheese.html