Μπισκότα χωρίς αλεύρι με κομματάκια σοκολάτας
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 15 με 16 μπισκότα
- ⅔ κούπας (125γρ) νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. baking soda
- 340γρ απαλό φυστικοβούτυρο
- ⅔ κούπας (235γρ) καστανή κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 1½ κ.γ. εσάνς βανίλιας
- ⅔ κούπας (137γρ) σταγόνες λευκής και σκούρας σοκολάτας
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 185 βαθμούς αέρα
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις νιφάδες βρώμης με το baking soda και το αφήνουμε στην άκρη
- Στο μίξερ μας ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη με το φυστικοβούτυρο μέχρι να ενωθούν καλά
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα
- Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάνε σε όλο το μίγμα
- Απλώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψί φούρνου
- Με μία κουτάλα παγωτού κάνουμε χοντρές μπαλίτσες και τις απλώνουμε σε απόσταση μεταξύ τους
- Ψήνουμε για 9 με 10 λεπτἀ
Η συνταγή είναι προσαρμοσμένη από αυτήν
εδώ Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/10/oatmeal-cookies.html
3.4.3177