Βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα μπόλικο νερό στα ¾ της κατσαρόλας κ αφήνουμε να βράσει με κλειστό καπάκι
Πολτοποιούμε στο μούλτι μας τις τομάτες
Σε ένα βαθύ και φαρδύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες με τα μύδια και αρχίζουμε να σωτάρουμε για περίπου 4 λεπτά μέχρι να γίνεται έντονο το χρώμα στα μύδια.
Μόλις πιουν τα νερά τους, σβήνουμε με το κρασί
Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, σβήνουμε με το χυμό τομάτας και χαμηλώνουμε σε χαμηλή τη φωτιά
Βάζουμε την κανέλα και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Στο νερό της κατσαρόλας που θα έχει αρχίσει να βράζει βάζουμε αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και προσθέτουμε τα liguini.
Βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα μας που όλη αυτή την ώρα σιγοβράζει και ανακατεύομε να πάει παντού στα ζυμαρικά μας η σάλτσα.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2015/10/seafood-tomato-pasta.html