bacon egg monkey bread_0465 bacon egg monkey bread_0463 bacon egg monkey bread_0469Δεν ξέρω να σας πω αν είμαι από αυτούς που μετά το καλοκαίρι ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι πώς μου αρέσουν όλες οι εποχές! Το φθινόπωρο ας πούμε (αν και μικρούλι) είναι απλά υπέροχο!! 

Το Σάββατο που μας πέρασε πήγαμε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα (είναι φανταστικό το έχουμε κάνει στέκι, εμείς και η μισή Αθήνα). Και ενώ απολαμβάναμε μία υπέροχη φθινοπωρινή ημέρα τσουπ!! Να σου ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατακόκκινες γυαλιστερές μπάλες!! Καταλαβαίνετε ενθουσιασμό το Πηνελοπάκι! Χαμός! Και εγώ δηλαδή. Και έτσι απλά αρχίσαμε να τραγουδάμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να κάνουμε σχέδια για Χριστουγεννιάτικους στολισμούς στο σπιτικό μας! 

Στην ώρα του λοιπόν το Χριστουγεννιάτικου τεύχος του C2 !! Έχει από όλα: κατασκευές, συνταγές, χαμός!!! Φουλ στα Χριστούγεννα! Εκεί θα βρείτε και τη συνταγή για το αλμυρό μου στεφάνι!! Με ψωμένιες μπουκίτσες, αυγά και μπείκον. Είναι ό,τι πρέπει για ένα εορταστικό πρωινό (ή bruch που λένε και στο χωριό μου). 

Καλό σας ξεφύλλισμα και καλή μας εορταστική περίοδο!!! 

 

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σχόλια στο “Εορταστικό Brunch & το Χριστουγεννιάτικο Τεύχος του C2

  1. νομιζω ότι μόλις μπούμε στον Οκτώβρη, δειλά δειλά αρχιζουμε και εμεις να ξεφυλλίζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες και ιδεες για δψρα κτλ. Αρα όλες το ίδιο μοιαζουμε 🙂
    Υπέροχη η ιδεα σου για ένα τέλειο πρωινο, ειδικά την ημέρα των χριστουγέννων!