c2 valentine truffles sm DSC_0020

c2 valentine truffles sm DSC_0026

c2 valentine truffles smDSC_0125

c2 valentine truffles sm DSC_0076Αυτό που αγαπώ στο περιοδικό μας C2 είναι το πόσο καλά περνάω!!! Όσο και να πιεζόμαστε για να βγουν τα τεύχη, τα κραφτ πάρτυ που διοργανώνουμε και όλα όσα έχουμε σκεφτεί, παράλληλα περνάω φανταστικά. Νοιώθω (και είναι) η ομάδα του περιοδικού μας σαν την παρέα μου. Τα κορίτσια είναι ακριβώς στην δική μου φάση με την έννοια ότι έχουμε κατανόηση, πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς. 

Έτσι λοιπόν όταν στο τελευταίο μας craft party έπεσε η ιδέα ενός ένθετου τεύχους για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αμέσως όλα τα μέλη προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Λεχώνες και μη. Και για μένα αυτό είναι το πιο ουσιώδες. Γιατί όταν κάνουμε κάτι με την καρδιά μας έχει μεγαλύτερη αξία. 

Έτσι λοιπόν σκαρώσαμε το ειδικό τεύχος που ακολουθεί. Για τους αθεράπευτα ερωτευμένους με το diy & την μαγειρική. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την Αγγελική, την Άννα, την Ζήνα, την Μάρω και κυρίως την Ελένη που αν και άρρωστη και με πυρετό και με όλους στην οικογένεια άρρωστους κατάφερε να το στήσει το περιοδικό μας και να το έχετε τώρα στις οθόνες σας. 

Και μετά από αυτήν την τεράστια εισαγωγή πάμε στο προκείμενο: Τρούφες κόκκινες, εορταστικές και φυσικά πανεύκολες. Μεθυστικές με άρωμα κονιάκ. Κάντε τις δώρο στον Βαλεντίνο μαζί με μία καρτούλα ή ένα δείπνο πριβέ. 

Και Χρόνια μας Πολλά !!! 

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 σχόλια στο “Τρούφες του Αγίου Βαλεντίνου και μία έκπληξη από το C2

  1. τις τρουφες σου καπως πρεπει να τις βαζεις στο μπλογκ…να απλωνεις χερακι, να βγαινει μια και να τη δοκιμαζεις! χαχαχαχα

    οσο για το περιοδικο και την εισαγωγη… Συμφωνω απολυτα!!!!

  2. το απολαυσαμε και αυτο το τευχος σας. Μπραβο κορίτσια!

    Οσο για τις τρουφες, η αληθεια ειναι ότι δεν ήξερα καν τη σκόνη πατζαριου!

    • Έλενα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια μας δίνουν δύναμη!!! Και εγώ πρόσφατα την ανακάλυψα και την έχω λατρέψει !! Σου εύχομαι μια υπέροχη Κυριακή!