secret bunny 2016 DSC_0068 secret bunny 2016 DSC_0070 secret bunny 2016 DSC_0075 secret bunny 2016 DSC_0088 secret bunny 2016 DSC_0091 secret bunny 2016 DSC_0086 Εδώ είμαι, κουρασμένη, αγχωμένη αλλά και πολύ χαρούμενη που ήρθε το καλοκαιράκι!!! Το Πάσχα πέρασε για μένα λες και ήταν χθες!!! Το πότε ήρθε ο Ιούνιος πραγματικά δεν το κατάλαβα. Λες και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου… Δεν έχω κάτσει εννοείται με σταυρωμένα χέρια όλο και κάτι έφτιαχνα και το πάρτυ της Πηνελόπης κάναμε και τούρτες ψήσαμε και πολλά άλλα!!! Όσοι με παρακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα θα έχετε πάρει μία ιδέα. Έχω φωτογραφίσει τα πάντα σχεδόν, να κάτσω κάτω να τα γράψω δεν έχω καταφέρει ακόμα… Αλλά που θα μου πάει… θα επανέλθω στους ρυθμούς μου. 

Η ανάρτηση αυτή όπως καταλαβαίνετε έπρεπε εδώ και καιρό να έχει γίνει… Απολογούμαι και δημόσια στην αγαπημένη μου φίλη Ζίνα που ήταν και φέτος μία άψογη διοργανώτρια στο Secret Bunny. Και τί είναι αυτό θα μου πείτε;;; Ανταλλαγή πασχαλιάτικων δώρων θα σας πω εγώ και κάθε φορά ενθουσιάζομαι με το πόσο ταλαντούχα πλάσματα υπάρχουν εκεί έξω!!! 

Φέτος η μυστική μου κουνελίτσα είναι η Τζία. Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της εδώ και εδώ. Κατά απόλυτη σύμπτωση ήταν και η παραλήπτρια του περσινού μου δώρου στο Secret Bunny που ήταν αυτά εδώ τα σαπουνάκια !! Καλό;;; 

Έτσι λοιπόν παρέλαβα ένα σούπερ πακετάκι με λουλούδια για μένα και την κορούλα μου!! Μα δεν είναι φανταστικά;;; Ευχαριστώ πολύ πολύ Τζία και φυσικά Ζίνα για όλα !!! Και του χρόνου !!! Υπόσχομαι θα είμαι καλή 😉

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 σχόλια στο “Easter Bunny 2016

  1. λατρευω τις δημιουργίες της Τζιας και εχω ηδη πολλές να απολαμβ’ανω, αλλά κυριως την λατρευω ως ανθρωπο! τυχερούλα Αθηνα για την κουνελίτσα σου!!!

    Για άλλη μία φορά σε ευχαριστω για τη συμμετοχη και στο επομενο παιχνιδι με το καλο!

    • Είναι πολύ καλή η Τζία πραγματικά!! Είμαι πολύ τυχερή! Με συγχωρείς και πάλι που δεν τήρησαν τις ημερομηνίες!! Ανυπομονώ για το επόμενο!!