vegan kormos DSC_0034 vegan kormos DSC_0054 vegan kormos DSC_0065 vegan kormos DSC_0042

Περνάνε πάλι οι μέρες και όλο το αμελώ το αγαπημένο μου blogακι!! Οι ρυθμοί της καθημερινότητας εξακολουθούν να μην μου αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο και η μέρα τελειώνει χωρίς καλά καλά να το καταλάβω! Τα μαγειρέματά μου δεν έχουν σταματήσει ωστόσο και προσπαθώ πάντα να δοκιμάζω πάντα κάτι νέο (και να το φωτογραφίζω βεβαίως βεβαίως)! 

Η άνοιξη λοιπόν έκανε και επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή που μόλις μας πέρασε ακολουθώντας την Σαρακοστή!! Φέτος μετά από μία -δυστυχώς- αποτυχημένη προσπάθεια να νηστέψω καθόλη τη διάρκειά της, είπα να εναλλάσσω τις νηστίσιμες με τις μη νηστίσιμες συνταγές μου ώστε να ικανοποιώ όλα τα γούστα !! Πάντως έχω να πω ότι όσες νηστίσιμες συνταγές έχω δοκιμάσει έως σήμερα ( οι οποίες αναμένουν καρτερικά την ανάρτησή τους), είναι σούπερ λαχταριστές και δεν υστερούν καθόλου σε γεύση και υφή!! 

Ο κορμός που βλέπεται είναι η συνεισφορά μου στο νέο τεύχος του περιοδικού Familives που κυκλοφορεί και σας περιμένει να το ξεφυλλίσετε! Αν και χωρίς βούτυρο, η γεύση του είναι πλούσια και λαχταριστή!! Το μπισκότο δένει τέλεια με το βούτυρο κάσιους και το λάδι καρύδας !! 

Κάντε λοιπόν κλικ εδώ και δείτε πώς να τον φτιάξετε και εσείς εύκολα και γρήγορα τον νηστίσιμο κορμό σας !!! Εύχομαι Καλή ανάγνωση!! 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 σχόλια στο “Νηστίσιμος Κορμός με Λάδι Καρύδας

  1. Ο κορμός φαίνεται λαχταριστός , μου αρέσει που χρησιμοποιείς εναλλακτικές υλικά, όπως το λάδι καρύδας και το βούτυρο κάσιους. Περιμένω με ανυπονησία να δω και τις υπόλοιπες συνταγές που μας έχεις ετοιμάσει!

  2. Ξέρω και εγω ότι ο χρόνος δεν είναι πάντα όπως θα θέλαμε Αθηνά μου,πάντως τα καταφερνεις μια χαρά αφού έχεις ετοιμάσει νέες συνταγές.Ξεφύλισσα το περιοδικό και είναι πολύ ωραίο.Την συνταγή σου θα την κρατήσω μιας και δυανύουμε περίοδο νηστείας…φιλάκια και μια καλημέρα!

  3. Εγώ που δεν νηστεύω μπορώ να φτιάξω κανονικό;;;
    Πάντως, νομίζω ότι και ο νηστίσιμος πρέπει να έχει εξαιρετική γεύση!
    Φιλιά πολλά!