Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι μας συνήθως νηστεύουμε. Φέτος οι ιώσεις (πρέπει να είναι η λέξη με τις περισσότερες αναφορές στο blog μου) δεν μου επέτρεψαν να νηστέψω σαράντα ημέρες. Αλλά είπα, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, να τηρήσω την χριστιανική μας παράδοση. Για το πρωινό μου λοιπόν έψαχνα κάτι θρεπτικό, νόστιμο και φυσικά νηστίστιμο. Έτσι προέκυψε το smoothie που βλέπετε!! Το συνόδεψα με φρυγανιές και την αγαπημένη μου μαρμελάδα με άγριο μύρτιλο και τσουπ: ένα πλήρες πρωινό γεύμα. Ας δούμε τον πανεύκολο τρόπο παρασκευής του:

Smoothie με γάλα φουντουκιού & μπανάνα
Σερβίρει 1
Εκτύπωση
Συστατικά
  1. 1 μεσαία μπανάνα
  2. 100ml γάλα φουντουκιού
Οδηγίες
  1. Στο μπλέντερ μας κόβουμε σε μικρά κομμάτια την μπανάνα.
  2. Προσθέτουμε το γάλα φουντουκιού και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει η μπανάνα.
Σημειώσεις
  1. Μπορείτε εναλλακτικά να προσθέσετε πάγο, μειώνοντας λίγο την ποσότητα του γάλα φουντουκιού
Craft Cook Love https://www.craftcooklove.gr/

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

32 σχόλια στο “Νηστίσιμο Smoothie με Μπανάνα & Γάλα Φουντουκιού

  1. α δεν θα ξαναμπώ εδώ μέσα, τέλος! τουλάχιστον όχι όταν είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να φτιάξω αυτά τα υπέροχα πράγματα! πολύ το ζήλεψα αυτό το smoothie!

  2. Wow!!Εξαιρετικό ρόφημα Αθηνά μου!!!!!
    Οτι πρέπει γιά τήν νηστεία!!
    Νόστιμο καί θρεπτικό!!
    Θα τό δοκιμάσω!!
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!Φιλιά!!

  3. Όλοι νηστεύουν εκτός από μένα 🙁 … Δε πειράζει όμως το smoothie είναι τέλειο και δεν του λείπει τίποτα.. Εγώ θα το δοκιμάσω !!! Περαστικά σας εύχομαι Αθήνα και Καλή Ανάσταση !!! Πολλά φιλιά στέλνω!

    • Μην ανησυχείς Ίρις μου δεν χρειάζεται να νηστεύεις για να το δοκιμάσεις!! Πολλά φιλιά, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και ανταποδίδουμε!

  4. Γεια σου Αθηνά μου, με τις πρωτότυπες κ θρεπτικές ιδέες! Φανταστική πρόταση για την περίοδο της νηστείας κι όχι μόνο!!! Ερωτησουλα: το γάλα φουντουκιού, το αγορασες ή το έφτιαξες μονη σου??? Καλη Ανάσταση κ καλό Πάσχα!

    • Μαρία μου χαίρομαι που σου άρεσε!! Το γάλα φουντουκιού μπορείς και να το φτιάξεις και να το αγοράσεις!! Εγώ το αγόρασα από το super market εκεί που έχει και το γάλα σόγιας!! Καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!

    • Ταιριάζει όντως πολύ ωραία!! Αν σου αρέσουν τα φουντούκια θα σου αρέσει σίγουρα!! Καλή Ανάσταση Δημητρούλα μου!!Πολλά φιλιά!

  5. φαίνεται τέλειο! πρώτη φορά βλέπω γάλα φουντουκιού. εγώ ειμαι εθισμένη με το γάλα αμυγδάλου αλλά θα το δοκιμάσω σίγουρα.
    τέλειο blog btw!

  6. Σε ευχαριστώ πολύ Sophie για τα καλά σου λόγια!! Αν σου αρέσουν τα φουντούκια και η νουτέλα θα σου αρέσει σίγουρα και αυτό το φυτικό γαλατάκι!! Καλή Κυριακή σου εύχομαι!!