Στην τελευταία ανάρτηση της χρονιάς ήθελα να σας δείξω ένα αλκοολούχο κέρασμα που με μία δύο πινελιές μπορεί να γίνει άκρως εορταστικό. Το χάζευα για καιρό στο γνωστό pinterest και είπα να το δοκιμάσω. 

Εορταστικά ζελαδάκια σαμπάνιας - Champage Jellos Recipe
Εκτύπωση
Συστατικά
  1. 1 γκαζόζα 330ml
  2. 1 μπουκαλάκι αφρώδους οίνου 200ml
  3. 1 φακελάκι ζελατίνη σκόνη ( 25γρ) ( χρησιμοποίησα αυτήν)
  4. 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
  5. διακοσμητικά κας κας χριστουγεννιάτικα (τα πήρα από εδώ )
Οδηγίες
  1. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα ώστε να λιώσει καλά η ζελατίνη.
  2. Όταν έχουμε ένα ενιαία μίγμα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα ώστε να μην έχει αφρό το μίγμα μας.
  3. Χύνουμε το περιεχόμενο σε ένα τετράγωνο σκεύος ( χρησιμοποίησα ένα τάπερ 17 x 17 εκ) και αφού κρυώσει λίγο το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  4. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα διακοσμητικά κας κας.
  5. Για να κόψουμε σε κομμάτια, βάζουμε λίγο ζεστό νερό περιμετρικά του τάπερ και με ένα μαχαίρι, κόβουμε σε τετράγωνες μπουκίτσες.
  6. Αφήνουμε και πάλι λίγο στο ψυγείο να ξαναπαγώσουν (κανένα δεκάλεπτο).
  7. Αφαιρούμε ένα ένα τα κομμάτια από το τάπερ και βουτάμε την μία πλευρά στα διακοσμητικά μας.
Craft Cook Love https://www.craftcooklove.gr/
 
 
 

 

Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας υγεία και ευτυχία !! 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 σχόλια στο “Εορταστικά ζελαδάκια σαμπάνιας – Champage Jellos Recipe

  1. Ειδα την αναρτηση σου στο fb,την κοινοποιησα και ειπα να ερθω και απο το μπλογκοσπιτακι σου για να στα πω(μερα που ειναι)
    Τελεια ιδεα,ακρως γιορτινη και πρωτοτπη!!Φετος λοιπον αντι να τσουγκρισουμε τα ποτηρια μας θα τσουγκρισουμε τα ζελεδακια!!!!!
    Ευχομαι η νεα χρονια να ειναι οπως ακριβως την ονειρευεσαι!!!
    φιλια….τα λεμε του χρονου!!!

  2. Τέλεια ιδέα Αθηνά μου!!! Και έγινε άκρως γιορτινή με την διακόσμηση που χρησιμοποίησες! Καλή χρονιά κορίτσι μου για σένα και την οικογένεια σου με υγεία και πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!!

  3. Τι πρωτότυπη ιδέα! Σαμπάνια σε στερεα μορφή και άψογα σερβιρισμένη ,πιστεύω ότι είναι το ιδανικό για να γιορτάσουμε την έλευση του νέου χρόνου!
    Καλή χρονιά!

  4. Έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό στο εξωτερικό αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! Φαίνονται πάντως τέλεια Αθηνά!! Πολλές ευχές για μία χρονιά γεμάτη γαργαλιστικές στιγμές χαράς & θαλπωρής όπως τα ζελεδάκια σου 🙂

    • Είσαι και μακρυά, δεν μπορώ να σου στείλω θα λιώσουν… Σε ευχαριστώ και για τις ευχές σου, εύχομαι μία τέλεια χρονιά και σε σένα!! Φιλιά

  5. Πρωτοχρονιάτικη λιχουδιά,ετσι λέω εγω Αθηνά μου πολύ καλή η σκέψη σου.και φαντάζομαι ότι και η γεύση τους θα είναι το κάτι άλλο… καλή και η προσπάθεια σου ,αλλά και η παρουσίαση σου στο χώρο αυτό.Σ'ευχαριστούμε για τις νέες και εντυπωσιακές σου ιδέες… φιλάκια και εύχομαι το 2015 να είναι χαρούμενο και με πολλές ευχάριστες στιγμές!